Γκόφας: «Πρέπει να φτάσουμε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης»

nikh_amarousiou_gkofasΣε μία απ’ τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος δοκιμάζεται αύριο (23/11, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Αιγίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (Νότος) της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι στιγμής το κλειστό του Αιγίου αποδεικνύεται… “απόρθητο κάστρο”, με τον Κεραυνό να εμφανίζεται πανίσχυρος στο “σπίτι” του, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις. Έτσι, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η αποστολή της ομάδας μας είναι… κάτι παραπάνω από δύσκολη, κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός της Νίκης, Δημήτρης Γκόφας, μέσα από το nikiamarousiou.gr:

“Η αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου είναι δίχως αμφιβολία μιά απ’ τις πιο δύσκολες που έχουμε να δώσουμε τη φετινή χρονιά, ενώ κρύβει και αρκετούς κινδύνους, κάτι που ισχύει εξάλλου για κάθε εκτός έδρας ματς. Ο Κεραυνός, μέσα στο Αίγιο παραμένει αήττητος και παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός και σοβαρός, αντλώντας μεγάλη δύναμη από την έδρα του. Έχει μεν μικρό ροτέισον, αλλά οι παίκτες του είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί, πολύ έμπειροι και εντός έδρας παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι, ενώ διαθέτει και έναν εξαιρετικό προπονητή με τεράστια εμπειρία που έχει αποδείξει την αξία του.

Οι αυριανοί μας αντίπαλοι ξέρουν πολύ καλά πώς να παίρνουν τα αποτελέσματα στο γήπεδό τους, γι’ αυτό και απ’ τη μεριά μας δεν φτάνει μόνο να εμφανιστούμε σοβαρότατοι, αλλά θα πρέπει να φτάσουμε και σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα… Πάντως, διαθέτουμε και την εμπειρία και το επίπεδο, αλλά και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε”.