Γούναρης: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη»

gounarisΗ επιστροφή στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι ο μεγάλος στόχος του Α.Σ.Ε. Δούκα ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (7/11, 5 μ.μ.), κόντρα στην τοπική Α.Ε.Λιβαδειάς. Για ακόμη μια εβδομάδα τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Αμαρουσίου, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Διονύσης Καραμπάτσος και Γιάννης Ροδοστόγλου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Μολφέτα. 

Ο πρώτος υπέστη πρώτου βαθμού διάταση στην ακρομυοκλειδική στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες. Ο 32χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία με τα αποτελέσματα να δείχνουν οστικό οίδημα στο γόνατο, τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός για δέκα ημέρες, ενώ ο Πατρινός φόργουορντ ταλαιπωρείται από οσφυαλγία.  

“Τα παιχνίδια που ακολουθούν με Λιβαδειά και Παγκράτι, αποτελούν μία καινούργια αρχή για εμάς”, δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης του Α.Σ.Ε. Δούκα Μάριος Γούναρης αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πρόσθεσε: “Οι συνεχόμενες ήττες – και με τον τρόπο οι οποίες ήρθαν – μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, όμως δουλεύουμε σκληρά και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τραυματισμούς θα καταφέρουμε να βγούμε άμεσα από αυτήν. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας, μιλήσαμε με τα παιδιά και δουλεύουμε πάνω σε αυτές έτσι ώστε να μην τις παρουσιάσουμε ξανά, αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι”.
 
Από την πλευρά των παικτών, ο Αναστάσης Σπυρόπουλος τόνισε πως “στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από τη νίκη. Προερχόμαστε από κακές εμφανίσεις και θα κάνουμε τα πάντα για αυτή”.