Γυφτάκης: «Να δώσουμε το 100%»

Με χαλαρή απογευματινή προπόνηση και σκάουτινγκ του αντιπάλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη εν όψει του αυριανού (17/2) εκτός έδρας παιχνιδιού με τους Τιτάνες Παλαμά.

Πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το προπονητικό επιτελείο μέσα στην εβδομάδα καθώς για διάφορους λόγους έχασαν κάποιες προπονήσεις οι Περρωτής, Σταυρόπουλος και Ντόβας, με αποτέλεσμα η προετοιμασία να γίνεται μετ’εμποδίων. Πάντως στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι όλοι στη διάθεση του κόουτς Δημητριάδη ο οποίος ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα μοιράσει και το χρόνο συμμετοχής.

Ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε ο Γιάννης Δημητριάδης καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους παίχτες του να αποπροσανατολίζονται από τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου (είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα) και να δείξουν σημάδια χαλαρότητας που μπορεί να επιφέρουν εκπλήξεις. Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομος για την ομάδα μας ώστε να παραμείνουμε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δηλώσεις εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube μίλησε ο νεαρός γκαρντ Γιάννης Γυφτάκης.