Γύρισε στα γνωστά του… λημέρια της ΦΕΑ ο Δημήτρης Μαστρογιάννης

Ένας παίκτης που ΄χει ξεκινήσει τα μπασκετικά του βήματα από τη ΦΕΑ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαστρογιάννη, που γυρίζει σε γνώριμα γι΄ αυτόν λημέρια.

mastrogiannis feaΗ πρώτη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι έγινε από τη ΦΕΑ, με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να ανακοινώνει τον Δημήτρη Μαστρογιάννη κι αφήνοντας την… ονοματολογία στις «καλένδες»! Οι πληροφορίες για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο του Κυριάκου Κοσμίδη μπορεί να υπάρχουν, όμως ο παίκτης που υπογράφει πρώτος είναι ο 24χρονος γκαρντ, που υπέγραψε συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους, κερδίζοντας πλέον την ευκαιρία να παίξει για την ομάδα που γαλουχήθηκε από μικρό παιδί. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τη ΦΕΑ όταν ήταν έξι χρονών, έμεινε στα τμήματα υποδομής των «κυανόλευκων» για 18 χρόνια σεζόν και πριν δύο χρόνια δόθηκε δανεικός στους Τρεις Αστέρες, ομάδα Β’ ΕΣΚΑ.

Ο νέος παίκτης της ΦΕΑ πείστηκε από το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και είπε το ναι, με τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Κοσμίδη να έχει σημαντική συμβολή σε αυτό, καθώς τον ήθελε πολύ, με τον Μαστρογιάννη να το αναγνωρίζει. Από την Δευτέρα το απόγευμα, είναι πλέον ξανά μέλος του αγαπημένου του συλλόγου και όπως δήλωσε «… νιώθω πως επιστρέφω σπίτι μου και την οικογένειά μου. Η ΦΕΑ από πολλές απόψεις είναι μια οικογένεια και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι πολύ νωρίς να θέσουμε στόχους. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά γιατί πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Το μέλος της διοίκησης Μίλτος Φακίτσας εξάλλου αναφέρθηκε στην… ονοματολογία επισημαίνοντας με νόημα. «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Χαιρόμαστε που πλέον διάφορα σάιτ που μας είχαν ξεγραμμένους όλη τη σεζόν ξαφνικά ασχολούνται με την ομάδα μας»…