«Δαγκώνει» η αγωνία στο ντέρμπι του Αστακού με τον Πρωτέα

puzzle-basketballΗ διακοπή σ’ ένα πρωτάθλημα πάντα παίζει τον δικό της ρόλο, για κάποιους ευεργετικό και για άλλους…τρομακτικό με την έννοια ότι τους βγάζει (μερικές φορές για λίγο) εκτός πορείας σαν να έχουν πάθει… λάστιχο σε λεωφόρο και προσπαθούν να κρατήσουν το όχημα τους αλώβητο στον δρόμο.  

Τι επίδραση θα έχει όμως και σε ποιους θα το δούμε βέβαια μετά το πέρας της 18ης  αγωνιστικής, με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Ηρακλή Κοζάνης που αναζητεί μια μεγάλη νίκη για να επανέρθει στον δρόμο των επιτυχιών ενώ η Καστοριά  θα αντιμετωπίσει την Σιάτιστα με σκοπό το 14ο φετινό ροζ φύλλο αγώνος.

Ο Πρωτέας Γρεβενών έχει δύσκολο έργο μέσα στην έδρα του Αίολου αλλά έχει αποδείξει μέσα στο 2015 ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα όταν είναι σε καλή μέρα και μ’ αυτό το σκεπτικό θα προσπαθήσει να του…ανταποδώσει το «σπάσιμο» της έδρας όπως είχε κάνει το σωματείο του Αστακού στον πρώτο γύρο.

Στους άλλους αγώνες, ο δεύτερος γύρος δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν στην Μελίκη αφού μετά από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια, παρά την προσπάθεια τους, τα έχασαν και τα τέσσερα και η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή είναι μια ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή επικρατώντας της Έδεσσας εκτός έδρας.

Επτά νίκες έχουν και οι δύο, η μια έχει το προβάδισμα της νίκης στον πρώτο γύρο (Καρδίτσα) η άλλη(Νίκη Βόλου) έχει το πλεονέκτημα ότι παίζει εντός έδρας. Το παιχνίδι αμφίρροπο όπως και να το δεις και η απάντηση για τον νικητή μόνο μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τέλος, οι Διόσκουροι θα προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς κόντρα στην Μεταμόρφωση Βόλου ενώ ότι καλύτερο θα παλέψει να πάρει η Βόνιτσα μέσα στο Αγρίνιο

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:
Αίολος Αστακού – Πρωτέας Γρεβενών (Βόνιτσας, 17:00)
Πανεδεσσαϊκός – Μελίκη (ΔΑΚ Εδεσσας, 18:00)
Αγρίνιο – Βόνιτσα (ΔΑΚ Αγρινίου, 17:00)
Διόσκουροι Κοζάνης – Μεταμόρφωση Βόλου (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καστοριά – Σιάτιστα (Καστοριάς, 18:00)
ΑΕΛ – Ηρακλής Κοζάνης (Αλκαζάρ, 18:00)
Νίκη Βόλου – Καρδίτσα (Ν. Ιωνίας, 18:00)