Δαμαλής: ««Δεν περιμέναμε τόσο βαριά ήττα», ανησυχία για Δέσπο

DamalisΗ εμφάνιση του Ηρακλή απέναντι στην Καβάλα, όπως είναι φυσικό δεν ικανοποίησε τον Γιάννη Δαμαλή. Ο κόουτς του «γηραιού»  σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα φάνηκε ενοχλημένος από τις υπερβολικές αντιδράσεις του προπονητή της αντιπάλου ομάδας, ενώ μίλησε και για τους τραυματισμούς των Κοθρά και Δέσπου (γόνατο) με την κατάσταση του δεύτερου να είναι πιο σοβαρή.

«Δεν περιμέναμε τόσο βαριά ήττα. Παίζαμε χωρίς τον Δέσπο για 35 λεπτά, αλλά ξεκινήσαμε άσχημα και νωθρά στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες ενός τόσο δύσκολου αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Δεν υπήρξε φερ-πλέι από την πλευρά της Καβάλας, κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό. Συνεχίζουμε και χρειαζόμαστε τον σεβασμό όλων. Από τέτοια παιχνίδια μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε».

Για τους τραυματισμούς των Δέσπου και Κοθρά, ο προπονητής του «γηραιού» ανέφερε: «Ο Κοθράς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Του Δημήτρη (σ.σ. Δέσπου) ωστόσο, είναι πιο σοβαρός και αν δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει θα έχουμε πρόβλημα, δεδομένου ότι είναι από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας».

βελτιωνόμαστε».

Πηγή: bluearena.gr