Δανιήλ: «Να παίξουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει»

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει αύριο (3/3, 17.00) τη Δόξα Λευκάδας στον Πειραία, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Δημήτρης Δανιήλ μίλησε στην επίσημη Σελίδα των πειραιωτών για την ήττα στο Περιστέρι, την επικείμενη κρίσιμη αναμέτρηση, αλλά και τους τραυματισμούς που δεν… τελειώνουν φέτος στον Εθνικό.

Ο πρώτος βοηθός του Σάββα Συμεωνίδη αφήνει πίσω του την προηγούμενη αγωνιστική, δηλώνοντας: «Το παιχνίδι ενάντια στο Περιστέρι αποτελεί για εμάς παρελθόν αλλά και παράλληλα ένα σημαντικό μάθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από εδώ και πέρα κάθε ομάδα θα μας αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα, οπότε εμείς δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να επαναπαυόμαστε».

Στη συνέχεια, ανέφερε για το αυριανό ματς: «Η ομάδα της Δόξας διαθέτει ορισμένους από τους καλύτερους αθλητές της κατηγορίας και αποτελεί φαβορί για μια θέση στα playoff. Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα, αλλά εμείς στην έδρα μας θα προσπαθούμε να παίξουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Ο coach Δανιήλ σημείωσε, επίσης, «Απο το παιχνίδι του Α’ γύρου έχουν αλλάξει πολλά. Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει προπονητές, οπότε έχει αλλάξει και ο τρόπος παιχνιδιού των ομάδων βασισμένος στη φιλοσοφία των νεων προπονητών».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αντώνη Σκλήβα στο γόνατο, ο οποίος θα κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τον ταλαντούχο center για το επόμενο διάστημα: «Ο Αντώνης είναι ένας αθλητής που δεν μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Η ομάδα θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να καλύψει το κενό του, ώσπου να τον έχουμε και πάλι κοντά μας».