Δασταβρίδης: «Είμαστε εδώ για να παλέψουμε μέχρι τέλους»

Ο ΓΣΛ πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς με τη νίκη του απέναντι στο Παγκράτι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Γυμναστικού, Κώστας Δασταβρίδης, θέλησε να δώσει το στίγμα του, αναφέροντας πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για να πάνε την ομάδα εκεί που ανήκει, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο.

«Ο Γυμναστικός απέδειξε ότι δεν πτοείται και δεν επηρεάζεται ποτέ από εξωτερικούς παράγοντες και από «τρικλοποδιές». Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, την ιστορία του οποίου σέβεται όλος ο μπασκετικός κόσμος και αυτή την ιστορία καλούμαστε να υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε φέτος κόντρα σε πολλές δυσκολίες προκειμένου να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Στον ΓΣΛ αξίζουν τα καλύτερα και εμείς, παίκτες, προπονητές και διοίκηση μαζί με τους γνήσιους φιλάθλους του Γυμναστικού, είμαστε ΕΔΩ για να παλέψουμε μέχρι τέλους προκειμένου να φέρουμε τον ιστορικό αυτόν σύλλογο εκεί που ανήκει.

Έχουμε μεγάλη απόσταση μπροστά μας ακόμη να καλύψουμε και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε όλοι μας, ο καθένας από το πόστο του, τον καλύτερό μας εαυτό για να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική περίοδο με αξιοπρέπεια.

Ευχόμαστε δε, να συνεχίσουν να γίνονται μεγάλες «μάχες» στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες να κρατούν ψηλά το επίπεδο δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους που αγαπάνε το μπάσκετ και το Γυμναστικό και ευχόμαστε να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας».