Δείτε το video με τις τελευταίες φάσεις στο ματς Άρης Νικ. – Παναγίτσα και την καθοριστική βολή…

Τη δική του άποψη εξέφρασε μέσω του προσωπικού του προφίλ ο προπονητής του Άρη Νίκαιας Παναγιώτης Ζερβουλάκος για τις καθοριστικές φάσεις του ματς με την Παναγίτσα, που έκριναν και το νικητή. Ο Έλληνας προπονητής επισημαίνει ότι “… υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ και εντός χρόνου”, παρουσιάζοντας το σχετικό video, ενώ μπορείτε να δείτε και τη βολή που έκρινε το νικητή…
“Είναι κρίμα και άδικο για τους παίχτες μου να αμαυρώνεται η χτεσινή πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη από άστοχες και λανθασμένες εντυπώσεις,π ου μόνο ζημιά προκαλούν στη μεγάλη προσπάθεια των παιχτών μου, ενώ η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στην τελευταία επίθεση της Χαλκίδας, και υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ και εντός χρόνου στην τελευταία φάση, στο φόλοου για νίκη. H Παναγίτσα ισχυρίζεται οτι της έγινε φάουλ στην τελευταία της επίθεση και ότι στο τέλος δεν υπάρχει φάουλ και έχει λήξει το παιχνίδι.Τα τελευταία 14 δεύτερα παρακάτω και σε αργή κίνηση. Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου”, αναφέρει στο σχόλιό του ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος.

Δείτε τα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς και το φάουλ που έκρινε το παιχνίδι…

Είναι κρίμα και άδικο για τους παίχτες μου να αμαυρώνεται η χτεσινή πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη από άστοχες και λανθασμένες εντυπώσεις,που μόνο ζημιά προκαλούν στη μεγάλη προσπάθεια των παιχτών μου ,ενώ η εικόνα είναι ξεκάθαρη.Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στην τελευταία επίθεση της Χαλκίδας,και υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ και εντός χρόνου στην τελευταία φάση,στο φόλοου για νίκη.H Παναγίτσα ισχυρίζεται οτί της έγινε φάουλ στην τελευταία της επίθεση και ότι στο τέλος δεν υπάρχει φάουλ και έχει λήξει το παιχνίδι.Τα τελευταία 14 δεύτερα παρακάτω και σε αργή κίνηση.Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Publicerat av Panagiotis Zervoulakos den 2 april 2018

… αλλά και την εύστοχη καθοριστική βολή σε “νεκρό” χρόνο του Σωτήρη Κόλλια…

Swthrhs Kollias σε νεκρό χρόνο. Another day at work…

Publicerat av Kostis Antypas den 1 april 2018

.
Διαβάστε ακόμη…