Δελέγκος: «Η τύχη μας το χρωστάει», Καλαμπάκος: «Αφιερωμένη η νίκη στον Λάνθιμο»

Επειτα από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση ο Χαρίλαος Τρικούπης πήρε τη νίκη επί του Απόλλωνα με τρίποντο του Πολίτη στο τέλος της αναμέτρησης, ένα αποτέλεσμα το οποίο ο Ντίνος Καλαμπάκος αφιέρωσε στον Αντώνη Λάνθιμο, ο οποίος «έφυγε» πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Από την πλευρά του ο Κώστας Δελέγκος ανέφερε μεταξύ άλλων. «Αρχικά και στις δύο ομάδες. Επαιξαν εξαιρετικά. Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας βοηθήσει. Δυστυχώς για άλλη μία φορά τους στεναχωρήσαμε. Τους χρωστάμε μία μεγάλη νίκη. Παλεύουμε να το καταφέρουμε. Οσον αναφορά το παιχνίδι, όταν αυτό κρίνεται στο τελευταίο σουτ, συνήθως κερδίζει ο πιο τυχερός.  Για άλλη μία φορά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Σίγουρα όμως είναι και ικανότητα. Είναι το δεύτερο σουτ που βάζει ο Πολίτης. Σίγουρα έχει την ικανότητα να το κάνει.  Επρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στις μεγάλες άμυνες, φάγαμε τέσσερα μεγάλα σουτ…».

Από τη δική του πλευρά, ο Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε. «Ημασταν τυχεροί. Σίγουρα σ΄ενα τέτοιο παιχνίδι αν κάτσουμε να το δούμε θα έχει δέκα παράπονα ο αντίπαλος, πέντε εγώ, δέκα ατυχίες ο Απόλλωνας, με τον Στεφανίδη να χάνει δύο βολές στο τέλος, που δεν το έχει κάνει ποτέ, ίσως πριν 20 χρόνια σε κανένα ανοιχτό όταν φύσαγε! Εμείς βάλαμε μεγάλα σουτ, με τον Τζόρτζεβιτς, κάναμε απρόσμενα πράγματα. Νομίζω ότι οι μοναδικοί που είναι ευχαριστημένοι είναι οι φίλαθλοι. Οποιος και να κέρδιζε μάλλον θα ήταν ευτυχισμένος, όποιος και να έχανε στεναχωρημένος. Γίνανε πολλά πράγματα για τη χαρά του αθλήματος δυστυχώς την πλήρωσε τούτος (Δελέγκος).  Να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, ξέραμε ότι παίζει καλά και ότι τον τελευταίο καιρό έχει δείξει μεγάλη βελτίωση…».

&nbsp