Δελέγκος: «Κέρδος για τα 18χρονα», «Γκίμας: «Ο Απόλλων ένας ουρανοξύστης και εμείς ένα όμορφο σπιτάκι»

Μετά το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης στη Βέροια με τον Φίλιππο να επικρατεί στη δεύτερη παράταση του Απόλλωνα, οι δύο προπονητές προέβησαν σε δηλώσεις σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα. Αμφότεροι, συνεχάρησαν τους αντιπάλου για τη σπουδαία μάχη που έδωσαν για 50 λεπτά.

Του Πάνου Σταμούλη

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Κώστας Δελέγκος που αν και στάθηκε στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας του, κράτησε και τη θετική πλευρά τονίζοντας ότι: “Καταλήξαμε να παίζουμε τις παρατάσεις με τρία 18χρονα παιδιά, που για αυτούς είναι πολύ μεγάλο κέρδος”, ενώ στην πορεία, ο κόουτς του Απόλλωνα εξέφρασε και την πεποίθηση του πως η ομάδα της Βέροιας θα παραμείνει στην κατηγορία, υποστηρίζοντας πως: “επειδή τους παρακολουθώ, νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θα καταφέρει να σωθεί”.

Ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Γκίμας, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας από την Πάτρα λέγοντας πως: “Ο Απόλλων είναι για το ελληνικό μπάσκετ ένας ουρανοξύστης και εμείς ένα όμορφο σπιτάκι… Θα ήθελα να είναι στην Α1, εντυπωσιάστηκα στον πρώτο γύρο από την φιλοξενία, είδα έναν οργανισμό όχι μια απλή ομάδα”. Ταυτόχρονα δήλωσε συγκινημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών του όχι μόνο σήμερα, αλλά σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών στο παρακάτω βίντεο που ανάρτησε ο Φίλιππος.