Δεληγιάννης: «Πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα»

Η Καρδίτσα αρνήθηκε την πρόσκληση του ΕΣΑΚΕ για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 και ο Χρήστος Δεληγιάννης μέσω του προσωπικού του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον ΑΣΚ σε αυτήν την απόφαση. 

Αναλυτικά:

«Ως ένας από τους κύριους εκφραστές της διοικητικής ομάδας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα ήθελα τοποθετηθώ δημόσια για τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες με τις απανωτές εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ και την πρόσκληση της ομάδας μας να συμμετέχει στην Α1 εθνική κατηγορία!

Να ξεκινήσω καταρχήν με το γεγονός ότι αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με την θετική αντίδραση της πλειοψηφίας του κόσμου που δείχνει να κατανοεί πλήρως το σκεπτικό της διοίκησης να αρνηθεί να συμμετάσχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα,κάτω από αυτές τις συνθήκες όπου ήρθε η πρόσκληση. Φαίνεται ότι ο φίλαθλος πυρήνας αυτής της ομάδας αποτελείται από υγειώς σκεπτόμενα άτομα τα οποία αγαπούν και θέλουν το καλό του συλλόγου!

Επειδή όμως στα social media παρατηρώ και κάποιες απόψεις οι οποίες εκφράζονται με μια αδικαιολόγητη απογοήτευση από την μεριά κάποιων,οι οποίοι αναρωτιούνται για ποιον λόγο αγωνίζεται η ομάδα,μιλώντας επίσης για τεράστια χαμένη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία που θα έχει ποτέ η Καρδίτσα να αγωνιστεί Α1,πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην παρασυρθεί κόσμος σε τέτοιου είδους σκέψεις!

Πάμε λοιπόν…

•Ο στόχος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ήταν η παγίωση στην Α2 εθνική κατηγορία κάνοντας μια πορεία καλύτερη της περσινής. Μέσα από σκληρή δουλειά προπονητές, αθλητές, κόσμος και διοίκηση κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση και να εισαχθούν στα playoff διεκδικώντας την άνοδο, η οποία ΔΕΝ ήρθε. Έκλεισε έτσι μια χρονιά με απόλυτη αγωνιστική επιτυχία όσον αφορά τους στόχους.

•Μετά την αγωνιστική αποτίμηση της χρονιάς και το οικονομικό κλείσιμο των υποχρεώσεων,διαπιστώθηκε ότι τα έξοδα της ομάδας ξεπέρασαν σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα. Ετσι αποφασίστηκε από πολύ νωρίς το πλάνο της σεζόν 2019-2020, που μίλαγε για δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα παραμείνει στην κατηγορία,καθώς η πιο σημαντική παράμετρος της φετινής σεζόν θα ήταν το νέο κλειστό γυμναστήριο το οποίο μάλιστα δεν είναι έτοιμο προς χρήση!! Το ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ θα είναι αυτό το οποίο θα δείξει το δρόμο για το μέλλον και την πορεία του συλλόγου ΚΥΡΙΟΙ. Και το αν ήταν η τελευταία ευκαιρία της Καρδιτσας για την Α1 θα το δείξει η πορεία και η ίδια η Καρδίτσα!

•Για να ξεκαθαρίζονται τα Πράγματα λοιπόν,στόχος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 είναι η ΕΙΣΟΔΟΣ από την Αρχή του πρωταθλήματος στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης,δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του συλλογου μέχρι σήμερα,η οποία θα εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας στο ΠΟΛΥ υψηλό επίπεδο της Α2 εθνικης κατηγορίας!Μάλλον ξεχνάνε κάποιοι που βρισκόταν το καρδιτσιωτικο μπασκετ μέχρι πριν μια πενταετία,και φτασαμε να απαξιώνουμε τη ν Α2…

Εύχομαι πραγματικά η Καρδίτσα να δείξει την μεγαλύτερη δυναμική που μπορεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο,έτσι ώστε ο σύλλογος να μπορέσει να κυνηγήσει σύντομα το όνειρο της Α1 στηριζόμενος στις δυνάμεις του, χωρίς να γίνει εφιάλτης.

Υ.Γ Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να εφαρμόσει ένα καλύτερο και άμεσο πλάνο,μπορεί να επικοινωνήσει και θα έχει το ελεύθερο να το υλοποιήσει…

Πάντως μέσα σε τρεις μέρες δεν βρέθηκε κανείς !!»