Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία Ελίμειας και Κυρατζή

Η Ελίμεια και ο Κώστας Κυρατζής δεν θα πορευτούν μαζί τη νέα περίοδο, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους. Ο λόγος όπως εξηγεί η σχετική ανακοίνωση έγκειται σε “… δεδομένα με τα οποία ο σύλλογος και ο προπονητής δεν θα επιτύγχαναν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ήταν και πρωταρχικός στόχος και των δυο πλευρών”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του γυμναστικού συλλόγου Ελίμειας με την κάτωθι ανακοίνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή κ. Κώστα Κυρατζή για την συνεργασία που είχαμε το σύντομο αυτό χρονικό διάστημα.
Κοινή συναινέσει αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί η παραπάνω συνεργασία καθώς πρόεκυψαν δεδομένα με τα οποία ο σύλλογος και ο προπονητής δεν θα επιτύγχαναν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ήταν και πρωταρχικός στόχος και των δυο πλευρών.
Ο κ. Κυρατζής με την πολυετή παρουσία στο χώρο έχει αποδείξει την αξία του και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις και προσανατολισμό στο αντικείμενο του μπάσκετ.
Το βιογραφικό του, πλούσιο και με επιτυχίες με την ομάδα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας και οι άνθρωποι του χώρου γνωρίζουν την πρόσφορα του και την δουλειά που έχει παρουσιάσει στις ομάδες που ανέλαβε.
Το γεγονός ότι η συνεργασία μας δεν προχώρησε οφείλεται κυρίως σε ζητήματα που δεν είχαν καμία σχέση με τον κ. Κυρατζή.
Τέλος θα θέλαμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία.

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο”.

.
Διαβάστε ακόμη…