«Δεν ξεχνάμε… Σεβόμαστε, πονάμε και προχωράμε».

Η χθεσινή μέρα για τον Αγοναύτη Τριγλίας σημαδεύτηκε από χαρμολύπη αφού από τη μία ο σύλλογος  ήθελε να γιορτάσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική, αλλά τα οι πυρκαγιές και τα όσα τραγικά συνέβησαν εξαιτίας αυτής στην Ανατολική Αττική, δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο. 

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος τη;ς Ραφήνας ενημέρωσε για την αποδοχή της ανόδου, τονίζοντας πως σε κάθε αγώνα θα τιμάει τη μνήμη όσων χάθηκαν.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι παίκτες του Αργοναυτη αρχικά θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας για τον άδικο χαμό τόσων συνανθρώπων στην γειτονιά μας.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αργοναύτη Τριγλιας στέκει δίπλα στους συμπολίτες της που μαζεύουν στην κυριολεξία τις στάχτες τους.

Έμελλε χρονικά, η μεγαλύτερη τραγωδία στον αιώνα που διανύουμε να συμπέσει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ανόδου της ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος και διάθεση για να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε τους καρπούς αυτής της μεγάλης μας προσπάθειας.

Οφείλουμε μόνο να υποσχεθούμε, πως του χρόνου, σε καθε μας παιχνίδι, σε κάθε πόλη της χώρας που θα αγωνιζόμαστε, θα τιμούμε τη μνήμη των ανθρώπων που τόσο άδοξα χάθηκαν.

Μπορεί να μην εχουμε τα μαγικά της Μήδειας με τα οποία οι Αργοναύτες δεν καιγοντουσαν από τις φλόγες των ταύρων του Αιήτη, αλλα θα βρούμε τη δύναμη μέσα από τον αθλητισμό να προχωρήσουμε.

Δεν ξεχνάμε… Σεβόμαστε, πονάμε και προχωράμε».