ao agriniou-periklis germanosΟι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές, οι συζητήσεις έδειχναν ότι μπορεί να βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης και το όνειρο για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας στο Αγρίνιο με τη συνεργασία των δύο ιστορικών συλλόγων της πόλης του ΑΟ Αγρινίου και της ΓΕΑ φάνταζε ορατή. Φεύ όμως… Στην ανοιχτή ψηφοφορία της γενικής συνέλευσης του ΑΟ Αγρινίου – που διήρκσε περισσότερο από δύο ώρες – αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η ένωση με την ΓΕΑ και οι δύο σύλλογοι να πορευτούν και πάλι μόνοι τους.

Η πόρτα, βέβαια μίας επικείμενης ένωσης στο μέλλον δεν έκλεισε οριστικά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν καλά ότι μία ενωμένη ομάδα μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα την πόλη του Αγρινίου και να διεκδικήσει μεγαλύτερο κομμάτι από την αθλητική “πίτα”. Οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις μπορεί να μην απέδωσαν καρπούς, ο πρόεδρος του ΑΟΑ Περικλής Γερμανός ωστόσο ευχαρίστησε τους ιθύνοντες τη ΓΕΑ για τις συζητήσεις που είχαν. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΓΕΑ που αν και δεν πραγματοποιήθηκε η ένωση, είχαμε ένα σοβαρό διάλογο που στο μέλλον μπορεί να επαναληφθεί”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, πάντως στον ΑΟ Αγρινίου κοιτάζουν την επόμενη μέρα, η οποία δεν είναι άλλη από την προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα. Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από παλαιούς παράγοντες της ομάδας ότι θα τους έχουν δίπλα τους στην προσπάθεια που γίνεται, ενώ δόθηκε και… ψήφος εμπιστοσύνης στον Γιάννη Διαμαντάκο να συνεχίσει να κρατά το τιμόνι της ομάδας. Κάτι που κρίνεται κάτι παραπάνω από λογικό, καθώς το αξιόμαχο σύνολο που παρουσίασε ο ΑΟΑ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε φέρει 100% την υπογραφή του έμπειρου τεχνικού και είναι εκείνος που μπορεί να βάλει τις βάσεις για το κάτι παραπάνω που ονειρεύονται στο Αγρίνιο.