«Δεν συμμετείχαμε σε καμιά φιέστα»!

Η  επίσκεψη του Αγρινίου στον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Παπαναστασίου, προκάλεσε κάποια αρνητικά σχόλια, με ορισμένους να μιλούν για συμμετοχή της ομάδας σε «φιέστες».

Ο σύλλογος απάντησε με ανακοίνωσή στα όσα του καταλόγισαν…

Η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο δεκαήμερο του περασμένου Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 19.

Στα μέσα του Σεπτέμβρη δώσαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου η ομάδα μας ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Η λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Μαΐου με παιχνίδι στο Αγρίνιο με το Ανατόλια. Λίγες ημέρες αργότερα οι παίκτες μας θα ξεκινούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πριν από αυτό όμως είχαν προγραμματιστεί κάποιες επισκέψεις. Η 3η θέση που κατέλαβε η ομάδα μας την έφερε σε αγώνα μπαράζ κατάταξης, ο οποίος έγινε στις 29 Μαΐου στην Ακράτα.

Όπως γίνεται κατανοητό οι επισκέψεις που είχαν προγραμματιστεί πήγαν πιο πίσω και από σήμερα 1 Ιουνίου οι παίκτες της ομάδας μας ξεκινούν τις διακοπές τους. Μέσα στις προγραμματισμένες επισκέψεις ήταν και αυτή στο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου. Η συνάντηση ήταν να γίνει την Πέμπτη 30 Μαΐου, όμως ο Δήμαρχος Αγρινίου ενημέρωσε ότι το πρόγραμμά του τη συγκεκριμένη ημέρα ήταν αρκετά φορτωμένο και έγινε τελικά μία ημέρα αργότερα.

Επειδή προφανώς κάποιοι δεν είδαν το βίντεο από την επίσκεψη, καλό είναι να τους ενημερώσουμε τι ειπώθηκε.

Ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε ότι η ομάδα μας έκανε περήφανους τους Αγρινιώτες και συνεχάρη τους παίκτες μας και τον προπονητή μας Γιάννη Διαμαντάκο για την φετινή τους πορεία. Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Θόδωρος Καββαδίας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη βοήθεια στην προσπάθεια της ομάδας μας. Ουδέποτε υπήρξε σύγκριση αγάπης σε σχέση με άλλη ομάδα και φυσικά δε συμμετείχαμε σε καμία “φιέστα”. Δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με παιχνίδια που προσπαθούν κάποιοι να μας μπλέξουν.

Εμείς είμαστε περήφανοι για τη φετινή μας πορεία και θεωρούμε ότι πετύχαμε να φέρουμε τους φιλάθλους πιο κοντά στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να επισημανθεί και αυτό, γιατί δεν το είδαμε όλη τη χρονιά. Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν ποιοι αγαπάνε περισσότερο την ομάδα μας και τι “φιέστες” κάνουμε. Θα τους καλέσουμε να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα μας και το κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, στο οποίο αγωνιζόμαστε. Εμείς πλέον έχουμε να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά, η οποία θα μας βρει, όπως όλα δείχνουν, σε μεγαλύτερη κατηγορία. Και έχουμε πολλά να κάνουμε.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι…

Με τιμή

Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ».