Δεράος: «Αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας»

To… ταξίδι του Εσπερου στο πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή (13/10), και μάλιστα με τοπικό ντέρμπι, αντιμετωπίζοντας την Ακράτα. 

«Ξεκινά για εμάς ένα ακόμη ταξίδι διάρκειας 7 περίπου μηνών» τόνισε ο Σπύρος Δεράος στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και συνέχισε.«Ενα ταξίδι με πολλές φέτος ιδιαιτερότητες που το κάνουν πιο ανταγωνιστικό, πιο δυνατό, σίγουρα πολύ ενδιαφέρον με συμμετοχή στα ρόστερ πολλών ομάδων παικτών που κουβαλούν ο καθένας την ξεχωριστή του διαδρομή πολλών χρόνων στις εθνικές κατηγορίες από τη Γ’ έως την Α1».

Για τους στόχους του Έσπερου ΑΟΠΑ ο προπονητής της ομάδας, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Η ομάδα μας πιστή στηνφιλοσοφία της διοίκησης περί ανάδειξης νέων παιδιών, νέων πρωταγωνιστών, θα παρουσιάσει ένα άκρως νεανικό σύνολο με μ.ο. 20,9 χρόνια και αρκετούς ρούκι στην κατηγορία, που ευελπιστούμε να προοδεύει μέρα με την μέρα, να εξελίσσεται, να δημιουργεί. Σίγουρα ένα δύσκολο αλλά ελκυστικό project που όλοι στην οικογένεια του Εσπερου ΑΟΠΑ το αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας..

Για το παιχνίδι με την Ακράτα στην πρεμιέρα είπε: «Θα προσπαθήσουμε ξεκινώντας από την 1η αγωνιστική απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα και μάλιστα στην έδρα της να είμαστε στο πνεύμα του πρωταθλήματος, ενός πρωταθλήματος υψηλών απαιτήσεων. Με περισσή υπομονή, πίστη στη δουλειά που γίνεται και με την ευχή να έχουμε υγεία ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις».