Δεράος: «Ο ενθουσιασμός να παραμείνει σταθερός σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς»

Το πρώτο ραντεβού του Εσπέρου ΑΟΠΑ έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 20 Αυγούστου (18:00) στο  Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα».

«Σίγουρα όλες οι ομάδες όταν ξεκινούν έχουν ενθουσιασμό» τόνισε ο Σπύρος Δεράος εν όψει της νέας σεζόν και συνέχισε «Δικός μας σκοπός είναι αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει σταθερός σ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα βασιστούμε πολύ στα νιάτα έχοντας μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια. Στόχος μας είναι η απειρία που λογικά θα έχουμε να καλυφθεί με τον ενθουσιασμό βάζοντας παράλληλα στο παιχνίδι μας στοιχεία που μας ταιριάζουν. Στοιχεία που δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την ταχύτητα και τον ενθουσιασμό, αλλά και με το σκεπτόμενο μπάσκετ».   

Οι παίκτες που υπολογίζονται είναι οι Ανδρέας Σερέτης, Αποστόλης Βεργανελάκης, Βασίλης Δούρος, Φίλιππος Ροκανάς, Φίλιππος Φραντζής, Θανάσης Ζαφείρης, Αλέξανδρος Κουτσούκος, Αγγελος Αποστολόπουλος, Λεωνίδας Καλογιάννης, Βασίλης Γιαλελής, Παναγιώτης Σκόνδρας, Λευτέρης Κατσαβόπουλος, Παναγιώτης Βύρλας, Βασίλης Μπαρδάκας, Δημήτρης Νάτσκος.