pierikos-xatzhiwannouΟι Μαχητές Δόξας Πεύκων έφυγαν από την Κατερίνη με το «διπλό» επί του Πιερικού Αρχέλαου. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα. «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι με τα Πεύκα θα ήταν δύσκολο», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Χατζηιωάννου.

«Εμείς για να έχουμε τύχη στο συγκεκριμένο αγώνα θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως αποσυντονιστήκαμε, ασχοληθήκαμε περισσότερο με τις αποφάσεις των διαιτητών, χάσαμε την ηρεμία μας και συνεπώς την επαφή με το σκορ. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αντίπαλο μένοντας ανεπηρέαστοι από τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης σχολίασε το αποτέλεσμα αναφέροντας: «Ήταν μια πολύ σημαντική 2. peykaνίκη για την ομάδα μου απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν και είχαμε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλα αυτά η νίκη μας ήλθε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια σαράντα λεπτών.

Στο δεύτερο, κυρίως, ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ και φτάσαμε έτσι στη νίκη. Προχωράμε, το μυαλό μας ήδη είναι στο επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό Αρχέλαο. Τέλος, τους  ευχαριστώ πολύ όλους για τη φιλοξενία».