Δημητριάδης: «Χαρούμενος που θα βρεθώ στη Νίκαια»

Στην Νίκαια και τον Ιωνικό ανήκει και επίσημα από σήμερα ο Τάσος Δημητριάδης με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη, και τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. 

Αναλυτικά:

«Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το φόργουορντ/σέντερ, Τάσο Δημητριάδη.

Ο 35χρονος παίκτης μετά τις δύο συνεχόμενες ανόδους στην Α1 κατηγορία με τον Πανιώνιο και το Περιστέρι θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Τάσος Δημητριάδης ξεκίνησε την καριέρα του από το Λασσάνη Κοζάνης(1999-2001) για να αγωνιστεί μετά στη Σιάτιστα από το 2002 έως το 2007 και έπειτα στον Ερμή Λαγκάδα τις σεζόν 2007-2011. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Αμαλιάδα(2011-2012) για λογαριασμό του Κοροίβου Αμαλιάδας για να παίξει έπειτα στη Λιβαδειά για τέσσερα χρόνια(2012-2016). Από εκεί αποτέλεσε μέλος του Πανιωνίου τη σεζόν(2016-2017) που κατέκτησε την άνοδό του στην Α1 κατηγορία. Ενώ την περσινή χρονιά(2017-2018) έπαιξε στο Περιστέρι με το οποίο πέτυχε την επιστροφή της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στη Νίκαια και σε μία ομάδα όπως ο Ιωνικός. Γνωρίζω ποιος είναι ο στόχος μας και ξεκάθαρα πιστεύω ότι πρέπει να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και που προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι, τόσο γι’ αυτούς όσο και τους φιλάθλους μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε του χρόνου τέτοια εποχή ο Ιωνικός να αγωνίζεται στη Basket League. Έχουν γίνει και συνεχίζονται γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους τόσο στο αγωνιστικό ώστε και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα από πολύ νωρίς να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά. Τέλος, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς κατά τη διάρκεια της σεζόν και να επιτευχθεί ο στόχος μας“. 

Τάσο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. 

“Με τ’αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω”».