Δημοπρασία Αγάπης για τον ΚΕΘΙΣ

kethis-serresbasketΔημοπρασία Αγάπης: Από τις 2 έως τις 5 Απριλίου για την ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (http://www.kethis.gr/).

Διεκδικήστε μέσω του SerresBasket.gr τη συλλεκτική φανέλα του Καλαθοσφαιριστή Κώστα Κακαρούδη με τις υπογραφές όλων των αθλητών του ΠΑΟΚ και στηρίξτε το έργο του ΚΕΘΙΣ.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει την προσεχή Πέμπτη 2 Απριλίου στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου στις 11.30 μ.μ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία(επωνύμως) και να καταθέσει την προσφορά του είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του SerresBasket:kostasbazir@gmail.com είτε στέλνοντας μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του SerresBasket στο Facebook:https://www.facebook.com/serresbasket

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η δημοπρασία θα υπάρχει τακτική καθημερινή ενημέρωση σχετικά με με το ύψος των προσφορών.

Τιμή εκκίνησης: 50€

Ο Κακαρούδης θα επισκεφτεί το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 11.30 π.μ.

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών

Το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται είναι το ΑΛΟΓΟ.

Μέσω της κίνησής του, μεταφέρει νευρομυϊκά στον αναβάτη με αναπηρία, φυσιολογικά πρότυπα βάδισης! Βελτιώνεται ο συντονισμός των κινήσεων, η ισορροπία, ο μυϊκός τόνος και η ψυχολογία του αναβάτη

Το ΚΕΘΙΣ είναι το δεύτερο κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας στη χώρα και το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα. Εδρεύει στον Νέο Σκοπό, σε εγκατάστασεις που πληρούν υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το Σεπτέμβρη του 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου.

Οι ιδρυτές και εργαζόμενοι (όλοι εθελοντές) είναι φυσιοθεραπευτές, ψυχολόγοι, γυμναστές με ειδίκευση στη θεραπευτική ιππασία.