Διάψευση και από πλευράς ΓΠΣΧ

Μια διάψευση ίσον καμία” θα μπορούσε να έλεγε κάποιος. Όταν όμως ο αριθμός γίνεται ζυγός τότε σιγά σιγά όλα μπαίνουν σε… τάξη. Ο λόγος για τα δημοσιεύματα περί πώλησης ή συγχώνευσης της ομάδας του Λαυρίου με άλλη επαρχιακή ομάδα όπου χρησιμοποιήθηκε και το όνομα της Χαλκίδας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Γ’ εθνικής έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά την όποια κίνηση και έτσι η ομάδα των νεοφώτιστων της A2 δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί «τρελονερίτησα».

Η ανακοίνωση της διοίκησης Χαλκίδας:

«Επειδή στα δημοσιεύματα περί πώλησης ή περί συγχώνευσης της ομάδας του Λαυρίου με άλλη επαρχιακή ομάδα έχει εμπλακεί και το όνομα της Χαλκίδας, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αναδημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας του Λαυρίου για το συγκεκριμένο θέμα και να ευχηθούμε στο Λαύριο, που καταβάλει μια πραγματικά πολύ μεγάλη προσπάθεια που αξίζει μόνο συγχαρητήρια, καλή επιτυχία και άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία!

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου:

Αιτία για αυτή την ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου στάθηκε συγκεκριμένο δημοσίευμα εντύπου του χώρου. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πιθανή πώληση της θέσης που κατέχει μέχρι στιγμής το Λαύριο έναντι ορισμένου ποσού, βάσει του οποίου έχουν γίνει και σχετικές, σε προχωρημένο στάδιο, συζητήσεις με τους διοικούντες. Η διοίκηση της ομάδας οφείλει να διαψεύσει πλήρως το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε οτιδήποτε έχουν κατακτήσει αυτά τα παιδιά, στον οποιονδήποτε. Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σ’ όλους εκείνους που βοήθησαν να πετύχει η ομάδα. Αυτή η πίστη μας έχει κάνει οικογένεια και δεν βάζουμε πωλητήριο ούτε στην οικογένεια ούτε στην ιστορία μας. Όλοι εμείς στο Λαύριο είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη είδηση οφείλεται, απλώς, σε κακή ενημέρωση και περιμένουμε την διάψευσή της. Ωστόσο, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα, που παρά τα προβλήματα πρωταγωνιστεί στα παρκέ και θα παλέψει έως το τέλος για την άνοδο. Διεκδικεί μια θέση απέναντι σε μεγάλες ομάδες, με ιστορία, πράγμα που μάλλον ισοδυναμεί με άθλο, αλλά αφήστέ μας να το χαρούμε. Η πόλη του Λαυρίου είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα, 12 σπουδαία παιδιά και 2 εξαιρετικοί καθοδηγητές, έχουν σηκώσει στην πλάτη τους 10.000 κόσμο… Όλο αυτό μας είναι αδιανόητο να το πουλήσουμε, παρά μόνο να το υπερασπιστούμε. Το Λαύριο δεν αγοράζεται… κερδίζεται, αν βέβαια, παίξετε πολύ καλό μπάσκετ!”.

Τέλος, αυτό που έχουμε να πούμε σαν “Χαλκίδα” είναι ότι και εμείς θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε στη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα μας να μην αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά σε μεγαλύτερη!».