Η πορεία του Μακεδονικού στο πρωτάθλημα μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού η ομάδα δεν έχει καταφέρει έπειτα από οχτώ αγωνιστικές να γνωρίσει τη χαρά της νίκης.  

Αποτέλεσμα ήταν το «διαζύγιο» του συλλόγου με τον Δημήτρη Μύθου με τον κόουτς να θέτει την παραίτησή σου,  έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Δημήτρη Μύθου από την ομάδα μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.

Ο Δημήτρης Μύθου μετά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα την ομάδας στην Β’ Εθνική, έθεσε την Δευτέρα την παραίτησή του στην διοίκηση του συλλόγου και παρά το ότι δεν έγινε δεκτή ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αποχαιρετώντας του παίχτες στην χθεσινή προπόνηση.

Ο Α.Σ.Μακεδονικός παρά τον άκομψο τρόπο αποχώρησης του κ.Μύθου από την ομάδα, οφείλει να τον ευχαριστήσει για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο μας όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την περσινή άνοδο της ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία, και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η διοίκηση του συλλόγου είδη από εχθές βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή των οποίο και θα ανακοινώσει στα επόμενα 24ωρα».