«Διαζύγιο» Νικητόπουλου με ΚΑΟΚ

Μετά από 2,5 χρόνια οι δρόμοι του ΚΑΟΚ με τον Τάσο Νικητόπουλου χωρίζουν. Ο πρώην – πλέον- προπονητής της Κορίνθου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό και την ήττα της ομάδας έθεσε τη παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Η ανακοίνωση:

«2,5 χρόνια κοινής πορείας στα γήπεδα της Γ΄ και της Β΄Εθνικής κατηγορίας έφτασαν στο τέλος τους. Ο προπονητής Τάσος Νικητόπουλος, αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα ΚΑΟΚ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ χθες στο ΔΑΚ Κορίνθου και την ήττα της ομάδας, έθεσε στην διάθεση της Διοίκησης την παραίτηση του, «για το καλό της ομάδας και προκειμένου να επιτευχθεί η αλλαγή ψυχολογίας που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία» όπως χαρακτηριστικά είπε, σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, όπως είναι φυσικό, εντός των αποδυτηρίων!

Η Διοίκηση της Ομάδας, στην ίδια κατεύθυνση έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Τάσου Νικητόπουλου. 
“Για τα 2,5 χρόνια παρουσίας, δουλειάς και προσφοράς του Τάσου Νικητόπουλου στην ομάδα νιώθουμε ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως!

Ήταν εκείνος που ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος το 2017 στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και συντέλεσε καθοριστικά στην άνοδο της στην Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και στην παραμονή της σε αυτήν για 2η χρονιά!
Του ευχόμαστε να έχει υγεία να συνεχίσει να προσφέρει ως προπονητής και να ξέρει ότι θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.”

Τάσος Νικητόπουλος: Κρατάω όλες τις καλές στιγμές

“Πολλές φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις… Είναι μια απόφαση που πήρα για το καλό της ομάδας που συνεργάστηκα 3 αγωνιστικά χρόνια. 
Ευχαριστώ τους παίχτες, τη Διοίκηση και προσωπικά το Σταύρο Δανιήλ για τη συνεργασία και τη στήριξή τους όλο αυτό τον καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου Τζάνη και Σκλία για τη μεγάλη βοήθεια τους.
Κρατάω όλες τις καλές στιγμές και είμαι σίγουρος οτι η ομάδα γρήγορα θα επιστρέψει στις νίκες και στην παραμονή της”

Η ομάδα μας ήδη είναι στην αναζήτηση του προπονητή που μαζί με την διοίκηση και τους παίκτες θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στις εναπομείνασες 6 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος».