Διακοπές τέλος και πλέον στα… βάσανα οι Τιτάνες Παλαμά!

Με ταπεινότητα, διάθεση για δουλειά και σταδιακή οριοθέτηση στόχων παρουσιάστηκαν οι Τιτάνες Παλαμά στο πρώτο τους «ραντεβού» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Για το ανδρικό τμήμα των Τιτάνων οι διακοπές έλαβαν τέλος σήμερα (22/8) το απόγευμα. Σύσσωμο το διοικητικό σχήμα, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, φορείς, προπονητικό τιμ, παίχτες και φυσικά οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο κλειστό του Παλαμά για να ξεκινήσουν από κοινού μία προσπάθεια που φέρνει και πάλι την ομάδα σε Εθνική κατηγορία.

titanes_palama_omadikiΜπορεί η διετής παρουσία στη Β΄ Εθνική να ολοκληρώθηκε για τους Τιτάνες που κατάφεραν να γίνουν η πρώτη ομάδα του νομού Καρδίτσας με παρουσία σε τόσο υψηλό επίπεδο, ωστόσο και η νέα προσπάθεια που ξεκινά από τη Γ’ Εθνική είναι φιλόδοξη, με τους τόνους να παραμένουν χαμηλοί και τις επάρσεις να εκλείπουν.

Άπαντες παρόντες…

Η σεζόν ξεκίνησε με τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Παλαμά και πρόεδρο του Δ.Σ. των Τιτάνων κ. Βάιο Μπακαβέλο παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. να καλωσορίζει όλους τους αθλητές και τους προπονητές και να εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες. Η συνέχεια ανήκε στον πατέρα Μιχαήλ Καρμίρη να ευλογεί το νέο ξεκίνημα, τελώντας τον πατροπαράδοτο Αγιασμό και ευχόμενος την άνοδο, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Ιάσωνα Τσιρώνη, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παλαμά κ. Τάσου Γκαζούνη, του δημοτικού συμβούλου και πρώην προέδρου των Τιτάνων κ. Κωνσταντίνου Τζέλλα, του προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Δημήτρη Τσιαδήμου, του προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών Παλαμά κ.Αλέκου Γκαζούνη, της προέδρου του Συλλόγου Ευρύπυλος Παλαμά κας Γιώτας Σουλιώτη, του προέδρου της Παλαμαϊκής κ. Κωνσταντίνου Βασδέκα, του μέλους του Δ.Σ. του Ατρόμητου Παλαμά κ. Απόστολου Εκκλησιάρχη, του εκπροσώπου του Ηρακλή Παλαμά κ.Στράτου Πέτρου, των πρώην προέδρων των Τιτάνων Παλαμά κ. Αντώνη Ντούλα, κ. Δημήτρη Μπιρνάρα, κ. Δημήτρη Παπαμαργαρίτη και του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Βάιου Φαλάγγα.

Ακολούθως ο κ. Τσιρώνης ευχήθηκε στην ομάδα καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες, ενώ στη συνέχεια ο νέος προπονητής Χάρης Φόρος με τον άμεσο συνεργάτη του, Αποστόλη Γιουβρή είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία με τους παίχτες, για να δοθεί η συνέχεια στο παρκέ και την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι παίχτες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα και στη συνέχεια μπήκαν σε ρυθμούς προπόνησης. Εδώ να αναφέρουμε ότι από τη «πρώτη» προπόνηση απουσίαζαν μόνο ο νεοαποκτηθής Αντώνης Μούμογλου με σχετική άδεια και ο τραυματίας Σωτήρης Φαλιάκης.