Διαλύονται τα Τρίκαλα, δεν θα αγωνιστούν στην Α2…

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο… Πλέον είναι γεγονός που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποφευχθεί στα λίγα 24ωρα που απομένουν έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2. Τα Τρίκαλα δεν θα αγωνιστούν και το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… θανάτου αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα. Η διάλυση του συλλόγου φαντάζει μονόδρομος, με τον Βαγγέλη Φρύδα να μην έχει βρει κάποια λύση, ενώ από τη στιγμή που ναυάγησε και η πρόταση του Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη διάλυση της ΚΑΕ.

Κάτι που σημαίνει ότι έρχονται… “μαύρες” μέρες για τα Τρίκαλα, ενώ η απόφαση του συλλόγου να μην αγωνιστεί στην Α2 έχει ήδη γίνει γνωστή και στην ΕΟΚ. Η οποία πλέον καλείται λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς να πάρει αποφάσεις αναφορικά με τις ανακατάξεις που θα γίνουν. Το Πευκοχώρι ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του για την Α2, ο Πολύγυρος ή η ΧΑΝΘ να βρεθούν στη Β’ εθνική και πάει λέγοντας.

Την ίδια ώρα πάντως τα… ζόρια έρχονται για τον Βαγγέλη Φρύδα, καθώς αυτόν θα “κυνηγούν” τα χρέη των Τρικάλων! Εάν θα έχει τη στήριξη του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη είναι άγνωστο, όμως το ποσό των περίπου 200 χιλ. €, που φέρεται να οφείλουν τα Τρίκαλα σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και στην τοπική αγορά των Τρικάλων (υπάρχουν χρέη και σε παίκτες, προπονητές και εργαζόμενους), καλείται να βρεθεί από τον Βαγγέλη Φρύδα.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p