Διαμαντάκος: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί», Καλαμπάκος: «Ημασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά, πνευματικά και σωματικά»

Αήττητος συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Xαρίλαος Τρικούπης καθώς στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής πήρε τη νίκη επί του Αγρινίου

Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Γιάννη Διαμαντάκο να αναφέρει μεταξύ άλλων. «Εμείς δεν καταφέραμε να συνέλθουμε από την ήττα το Σαββάτου από τον Αμύντα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να παρουσιαστούμε καθόλου στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεν μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο, χωρίς ίχνος υπερβολής. Χτίστηκε η διαφορά απέναντι σε μία ομάδα η οποία και ξέρει να διαχειριστεί και έχει πολύ πάθος παρά το γεγονός πως έχτισε γρήγορα διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα, σε συνάρτηση ότι το Μεσολόγγι έριξε στροφές… Να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους που μας ακολούθησαν γιατί δεν καταφέραμε να είμαστε καν ανταγωνιστικοί».

Από την άλλη, ο Ντίνος Καλαμπάκος, δήλωσε. «Ημασταν καλά προετοιμασμένοι ψυχολογικά, πνευματικά και σωματικά για να παίξουμε ένα παιχνίδι.  Ερχόμασταν από δύο εμφανίσεις που κρατάγαμε μόνο τις νίκες. Δουλέψαμε γιατί είναι η δεύτερη εβδομάδα που παίζουμε Σάββατο-Τετάρτη και σήμερα ήμασταν και τυχεροί και καλοί. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς (σ.σ. Διαμαντάκο) όταν μας έγινε εύκολο το πρώτο δεκάλεπτο που ξεφύγαμε στο σκορ. Μια ομάδα που κάνει νίκες, της δημιουργείται επιπλέον άγχος. Δεν ήμασταν έτοιμοι γι΄αυτό και δεν ξέρομε πως να το διαχειριστούμε. Δεν ήταν ο στόχος αυτός…Δεν μας ζορίζει κανείς να κάνουμε κάτι, αρκεί να το ευχαριστιόμαστε».