Διαμαντόπουλος: «Θα ξαναέπαιζα στην Κύπρο»

Εγινε ένας από τους πολυτιμότερους παίκτης της Κύπρου, ενώ αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Αχιλλέα Καϊμακλίου. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος τερμάτισε πέμπτη θέση του πρωταθλήματος φτάνοντας παράλληλα και στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο 31χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την εμπειρία του στην Κύπρο, ενώ αναφέρθηκε και για την πιθανή επιστροφή του στην Μεγαλόνησο.

«Ήταν μία από τις πιο δύσκολες και πρωτόγνωρες εμπειρίες της ζωής μου. Είδα πράγματα που δεν είχα ξαναδεί. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή σεζόν, τόσο για μένα όσο και για τον Αχιλλέα», τόνισε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος και συνεχίζει: «Το επίπεδο είναι πολύ καλό. Υπάρχουν παίκτες μεγάλης αξίας και ιστορίας όπως ο Ουίλιαμς, ο Κάμινγκς καθώς και πολλοί κύπριοι παίκτες. Όλοι νομίζουν ότι θα έρθουν στην Κύπρο και θα βάζουν 30 πόντους. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα σε ένα πρωτάθλημα με τόσους Αμερικάνους».

Οσον αφορά τον Αχιλλέα ο 31χρονος παίκτης ανέφερε: «Είναι λυπηρό όταν μια ομάδα τερματίζει μία θέση πιο πάνω από πέρσι και έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να νικήσει οπουδήποτε και οποιονδήποτε να φεύγουν παίκτες αξίας και να μην αναπληρώνεται το κενό τους. Από την άλλη καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθει ο πρόεδρος όταν είναι σε ένα σύλλογο ολομόναχος χωρίς καμία βοήθεια. Δε μπορεί να δίνει συνέχει λεφτά. Είχαμε αποδείξει ότι μπορούσαμε να νικήσουμε τον καθένα. Είναι κρίμα γιατί είχαμε πολύ καλό προπονητικό τιμ και πολύ καλά παιδιά στην ομάδα».

Ο έμπειρος γκαρντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει ξανά στην Κύπρο: «Θα ξαναέπαιζα στην Κύπρο. Αλλά σε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους, που θα θέλει να πρωταγωνιστήσει. Δεν μ’ αρέσει να μην έχω υψηλούς στόχους. Έμαθα να είμαι πρωταγωνιστής και όσο παίζω αυτό θα κάνω. Κάθε μέρα ξυπνάω και λέω Δόξα τω Θεώ που είμαστε καλά κι εγώ και η οικογένειά μου και συνεχίζουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Είχα μία πρόταση από τη Χάβρη και δύο από Ελλάδα. Δεν ξέρω αν πάω κάπου φέτος. Αν είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει, θα δουλέψω πολύ για να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν δεν θα πάω σε μια ομάδα απλά για να πάρω 20-30 χιλιάρικα παραπάνω».

Πηγή: sentragoal.com.cy