Διαμαντόπουλος: «Ζήτημα χρόνου η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της»

Ενα ακόμα δυνατό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παπάγου καθώς την Κυριακή (19/01, 17:00) αντιμετωπίζει τη Μεγαρίδα και ο Γιωργος Διαμαντοπουλος μιλώντας για την επερχόμενη αναμέτρηση, ανέφερε. 

« Η ομάδα μας έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία από την ημέρα που ξεκίνησε επίσημα η φετινή σεζόν, τόσο στο Κύπελλο Ελλάδος όσο κ στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής με πολύ μεγάλες και σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να έχεις και τύχη και εμείς εδώ και καιρό δεν την έχουμε.

Ακόμα και στις εκτός έδρας μεγάλες νίκες δεν είχαμε τον αρχηγό μας Αλέξη Κυρίτση ενώ τώρα έχουμε χάσει τέσσερις βασικούς παίκτες με τελευταίο τον Λευτέρη Χρυσο που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Χασαμε παίκτες που έκαναν τη διαφορά ,αυτό όμως μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του κόσμου και αυτό που έχω να τους πω είναι ότι είναι ζήτημα χρόνου η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της. Εχουμε μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και άψογη σε όλα, τον κόσμο μας ακόμα πιο πολύ κοντά μας σε κάθε παιχνίδι.

Όσοι έχουμε μείνει αυτή τη στιγμή θα παλέψουμε την Κυριακή σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη νίκη και με το Σαλουν γεμάτο είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Εχω τεράστια εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και αυτή τη δύσκολη στιγμή θα βγάλουμε και άλλους στην επιφάνεια που δεν τους περιμένει κανείς.Την Κυριακή όλοι μαζί για τη νίκη!».