Διαμαντόπουλος: «Παιχνίδι με παιχνίδι, χωρίς μεγάλα λόγια»

Με την ίδια δυναμική, όπως αυτή της πρώτης αγωνιστικής, θα επιχειρήσει να αγωνιστεί ο Παπάγου, εν όψει της κυριακάτικης (13/10), με αντίπαλο τον Μανδραϊκό. Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα σχολιάζοντας το επερχόμενο παιχνίδι.

«Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη με τον Εθνικό η οποία θα έχει ισχύ μόνο άμα κερδίσουμε την Κυριακή το παιχνίδι στην έδρα μας με τον Μανδραϊκό. Αλλιώς στην πραγματικότητα δεν θα έχουμε κάνει τίποτα» τόνισε αρχικά ο νεαρός κόουτς των Στρατηγών ενώ δεν ξέχασε τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στον Πειραιά κάνοντας παράλληλα και κάλεσμα σε αυτούς ενόψει του αγώνα με τον Μανδραϊκό:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάναμε στο ματς με τον Εθνικό και να τους ζητήσω να έρθουν μαζικά στο Σαλούν την Κυριακή. Η παρουσία τους είναι απαραίτητη και όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο έτσι ώστε να έχουμε μία έξτρα βοήθεια στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουμε να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο».

Τέλος, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, σε ένα πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με μεγάλο ανταγωνισμό και πολλές δυσκολίες κάθε εβδομάδα:

«Πηγαίνουμε βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, χωρίς μεγάλα λόγια, ταπεινά και με πολλή δουλειά. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία».