Διπλή ενίσχυση με Δεληγεώργη και Χονδρόπουλο για τη ΧΑΝΘ

Τις τελευταίες… πινελιές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βάζει η ΧΑΝΘ, που απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Σταύρο Χονδρόπουλο και τον Απόλλωνα Δεληγεώργη. Η ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία με τους δύο παίκτες, οι οποίοι και θα προσθέσουν σημαντική δυναμική στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία έρχονται να ενισχύσουν την περιφέρεια της Χ.Α.Ν.Θ. ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Απόλλωνα Δεληγεώργη όπως και του Σταύρου Χονδρόπουλου.

Ο 25χρονος (ύψους 1.92μ) πλέι μέικερ Απ. Δεληγεώργης ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αρίωνα Ξάνθης, αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στον Μαντουλίδη, στην συνέχεια στον Πιερικό(Β΄ Εθνική), στον ΟΦΗ(Α2), στην ΑΕΛ(Α2) και στον Ηρακλή(Α2). Την σεζόν 2013-14 αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Ο 24χρονος (με ύψος 1.85μ.) Στ. Χονδρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, όπου αγωνίσθηκε μέχρι τα 15 του χρόνια. Ακολούθως μεταπήδησε στην Καβάλα, στον ΠΑΟΚ στην συνέχεια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην ΑΕ Κομοτηνής. Επέστρεψε στην Καβάλα και αποτέλεσε μέλος της ομάδας με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α2.

Η Χ.Α.Ν.Θ. εύχεται υγεία, καλή δύναμη και επιτυχίες στους δυο καλαθοσφαιριστές”.

.
Διαβάστε ακόμη…