Διπλό η Γιουνγκ Μπόις, πολλά τέρματα σε Premier και Eredivisie “λέει” το Defencebet στο BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Παιχνίδια Κυριακής περιλαμβάνει η πρόταση του Defencebet, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο BETroom.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το Στάνφορντ Μπριτζ, εκεί όπου η ομάδα του Μουρίνιο θα υποδεχθεί τη Γουέστ Μπρομ. Στις επτά εντός έδρας αναμετρήσεις της Τσέλσι έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ μετράει μία μόλις ήττα αυτή στις 16/9 από την Λιβερπουλ. Προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα της Μαντσεστερ Σίτι, δικαιολογημένα φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Σίτι είναι αήττητοι μετρώντας 3 νίκες και μία ισοπαλία. Στους 3 από τους 5 τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Τσέλσι σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα και σκόραραν αμφότερες.
Το over 2.5 στο 1,65 η επιλογή μας. (κωδ 909/Κυρ 14:00)

Στα πλαίσια της 16η αγωνιστικής στο Stadion Galgewaard η Ουτρέχτη θα φιλοξενήσει την Χέρακλες. Στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δύο ομάδες, στις 6 από τις 8 εντός έδρας αναμετρήσεις των γηπεδούχων έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα. Για τους φιλοξενούμενους στις 7 από τις 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχουν σκοράρει οι δύο ομάδες. Στους 5 από τους 6 τελευταίους αγώνες των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Ουτρέχτη σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα . Κρατάμε το Over 2.5 με απόδοση 1,67. (κωδ 923/Κυρ 15:30)

Τέλος κλείνουμε την τριάδα μας από την Superleague Ελβετίας εκεί όπου περιμένουμε την φορμαρισμένη Γιουνγκ Μπόις να περάσει με νικηφόρο αποτέλεσμα από την έδρα της Τουν. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την 2η καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία, προέρχονται από δύο νίκες ή μία στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Βασιλεία και η δεύτερη στα πλαίσια των ομίλων του Europa League επικράτησαν με 3-0 της Αστανα. Οι γηπεδούχοι μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χαρακτηρίζεται ομάδα της ισοπαλίας με 7 σε 17 αναμετρήσεις.
Με το διπλό στο 2,10 θα κλείσουμε την πρόταση μας.(κωδ 960/Kυρ 17:00)

Πρόταση:

14:00 Τσέλσι-Γουέστ Μπρομ Over 2.5 (1.65)
15:30 Ουτρέχτη-Φίτεσε Over 2.5 (1.67)
17:00 Τουν -Γιουνγκ Μπόις 2 (2.10)

Περισσότερες εκτιμήσεις από το Κυριακάτικο κουπόνι του στοιχήματος στο Defencebet.com