Διπλό “πλήγμα” για τη ΓΕΑ που “χάνει” Μπόσμο και Σαπλαούρα

Η ήττα στα Γιάννενα και η διαφορά με την οποία έχασε η ΓΕΑ ήταν το λιγότερο που απασχόλησε άπαντες στην ομάδα. Και αυτό διότι εκείνο που “πλήγωσε” περισσότερο τον αγρινιώτικο σύλλογο είναι οι τραυματισμοί των Βασίλη Μπόσμου και Κώστα Σαπλαούρα.

Ο πρώτος έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου και πρόσθιου χιαστού και χάνει όλη τη σεζόν, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί κάκωση μηνίσκου και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Ο προπονητής της ΓΕΑ Σωτήρης Φαράντος, όπως και όλοι στον σύλλογο περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τα οποία και θα προσδιορίσουν τόσο το ακριβές μέγεθος της ζημιάς των δύο, όσο και το χρόνο που θα τους “χάσει” η ομάδα.

Το διπλό “πλήγμα” που υπέστη η ΓΕΑ κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ομάδας. Ο Σωτήρης Φαράντος γνωρίζει τις δυσκολίες, αλλά όπως τόνισε στο infobasket.gr “… εμείς θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος”. Είναι ωστόσο αναγκασμένος να κάνει αλλαγές στα πλάνα του, προσθέτοντας στο ρόστερ έναν ακόμη παίκτη κάτω των 18. “Από τους επτά παίκτες που είχαμε κάτω των 18, πλέον ανεβαίνει ο αριθμός στους οκτώ, έχοντας ως στόχο να τους δώσουμε παραστάσεις για το μέλλον. Γνωρίζουμε ότι πλέον οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες για εμάς, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί”, πρόσθεσε ο Έλληνας προπονητής.

Πηγή φωτό: agrinionews.gr

.

Διαβάστε ακόμη…