Διπλό… χτύπημα από τον ΚΑΟΚ με τους Τζιτζίκο και Ντορμπάρη

Σε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα”, προχώρησε ο ΚΑΟΚ που έβαλε στη “μηχανή” της ομάδας τους Γιάννη Τζιτζίκο και Θοδωρή Ντορμπάρη. Πρόκειται για δύο παίκτες της Κορίνθου, που αναμένεται ν’ αποτελέσουν βασικά “όπλα” για το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου στο προφίλ της ομάδας στο facebook παρουσιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις ως εξής: “2 νεαρούς με ταλέντο καλωσορίζουμε στις τάξεις του ΚΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική χρονιά!!

2 αθλητές Κορίνθιους που παρά τα μικρά τους χρόνια έχουν πετύχει πολλά κ έχουν ξεχωρίσει!

Γιάννης Τζιτζίκος και Θοδωρής Ντορμπάρης…

Θοδωρής Ντορμπάρης και Γιάννης Τζιτζίκος
Έρχονται να δυναμώσουν τις γραμμές μας και να γίνουν στα χέρια του κόουτς Ρουμελιώτη τα “όπλα” που χρειάζεται ο ΚΑΟΚ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Θοδωρής ξεκίνησε από τον Παλαίμωνα της Κορίνθου με συμμετοχή τότε και στο Πανελλήνιο των Εφήβων.

Ο Γιάννης “γνώριζε” το μπάσκετ λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο Λέχαιο και στις Ακαδημίες της Ολυμπιάδας. Ευτύχησε δε να παίζει μόλις στα 14 του στο αντρικό, συμμετοχή που αν μη τι άλλο μαρτυρούσε τις ικανότητες του!

Στα 17 του ο Θοδωρής θα βρεθεί στους Αγίους Θεοδώρους και από κει θα πάρει εισιτήριο για τα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Αγωνίζεται με τον Πανελευσινιακό τόσο στο αντρικό όσο και στο εφηβικό ( αναδεικνύεται στο εφηβικό 1ος σκόρερ της ΕΣΚΑΝΑ) και με τον Τρίτωνα, επίσης στην Β’ Εθνική.
Την αγωνιστική χρονιά 2019-2019 επιστρέφει σε εδάφη πάτρια και αγωνίζεται στον Λέοντα Λεχαίου.
Ο Θοδωρής έχει ύψος 1,92 και καλύπτει τις θέσεις 1-3.

Ο Γιάννης,από το Λέχαιο βρίσκεται… κάτοικος Θεσσαλονίκης! Δίνεται με υποσχετική και αγωνίζεται για τον Αγχίαλο της συμπρωτεύουσας…Με την ολοκλήρωση της χρονιάς θα επιστρέψει στο Λέχαιο και την Ολυμπιαδα όπου και αγωνίζεται τη σαιζόν 2018-2019.
Έχει ύψος 1,87 και παίζει στις θέσεις 2-3.

Γιάννη και Θοδωρή, Θοδωρή και Γιάννη σας καλωσορίζουμε!

Είναι πάντα για εμάς εδώ στον ΚΑΟΚ μεγάλη χαρά να έχουμε στις τάξεις μας Κορίνθιους αθλητές… Αθλητές με ικανότητα, ταλέντο και αγάπη για το μπάσκετ!”.