Διπλό “χτύπημα” με Σκορίλα και Κούτρη από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Διπλή κίνηση στο μεταγραφικό “παζάρι” έκανε ο Απόλλωνας Σμύρνης, που απέκτησε τον Βαγγέλη Σκορίλα από τον ΑΓΣΙ και τον Ερρίκο Κούτρη από τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.

Οι ανακοινώσεις για τους δύο παίκτες αναφέρουν:

“Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Σκορίλα, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο νεαρός φόργουορντ (22χρ., 1,97μ.), μεγάλωσε στον γειτονικό Περισσό, όπου έκανε και τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, με την τοπική ομάδα. Επόμενος σταθμός του ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα, παίρνοντας μάλιστα από νωρίς το “βάπτισμα του πυρός” στην ανδρική ομάδα, της οποίας υπήρξε βασικό στέλεχος από τα 16 του χρόνια, αγωνιζόμενος στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούσε για δύο σεζόν και στο Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου. Τη σεζόν 2015-2016 έκανε το άλμα για την Γ’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε με την έτερη ομάδα των Ιωαννίνων, τον ΑΓΣΙ. Παράλληλα, είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αστυνομίας (Εθνική Υ.Φ.Α.Α.), με την οποία έχει κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια (2017 & 2018).

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!”

“Υπέγραψε ο Ερρίκος Κούτρης!

Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Ερρίκου Κούτρη, ο οποίος την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο 26χρονος (1,90μ.) γκαρντ/φόργουορντ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, για να μεταπηδήσει αργότερα στην ΑΕΚ, αγωνιζόμενος με επιτυχία στο Εφήβικο τμήμα της Ένωσης, όντας μάλιστα φιναλίστ στο Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑ. Πρώτος του σταθμός σε ανδρικό επίπεδο η ΝΕ Μεγαρίδας (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), απ’ όπου και ήρθε η μεταγραφή του για τους Ίκαρους Τρικάλων (Α1 ΕΣΚΑΘ), αγωνιζόμενος για πρώτη φορά εκτός Αθηνών. Την επόμενη σεζόν (2015-2016) έκανε το σημαντικότερο βήμα της καριέρας του, αφού φόρεσε τη φανέλα του Σπόρτιγκ, στην Γ’ Εθνική, αποκτώντας εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες και προτού γίνει παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίστηκε κατά σειρά σε Προοδευτική (2016-2017) και Αχιλλέα Κ. Αχαρνών (2017-2018, εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία).

Καλωσορίζουμε τον Ερρίκο στον ιστορικό Απόλλωνα Σμύρνης, με την ευχή να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες!”.

.
Διαβάστε ακόμη…