Οι κινήσεις στο Αγρίνιο συνεχίζονται με ανεβασμένους ρυθμούς, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση δύο αθλητών και συγκεκριμένα του 22χρονου Ανδρέα Χατζηνικόλα και του 21άχρονου Νίκου Καμαρά. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηνικόλα.
Είναι 22 χρονών, έχει ύψος 1.96 μ. και αγωνίζεται τόσο σαν shooting guard όσο και σαν small forward. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Α.Ε. Νέας Κηφισιάς και ήταν μέλος της ομάδας τη χρονιά που αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Σπόρτινγκ και επέστρεψε στην ομάδα της Κηφισιάς, με την οποία έπαιξε μέχρι το τέλος της περασμένης χρονιάς.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

«Το Δ.Σ. του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Καμάρα.
Ο Νίκος Καμάρας είναι 21 ετών και αγωνίζεται στη θέση “3”. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Άρη και συνέχισε στο Μαντουλίδη. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ με τον οποίο αγωνίστηκε στη Basket League και τα προηγούμενα δύο χρόνια έπαιξε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τα χρώματα της Α.Ε. Λάρισας και της Ε.Κ. Καβάλας.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».