Δοκιμασία στον Υμηττό για τον Πανιώνιο

panioniosΣτο κλειστό του Υμηττού θα γίνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής. Εκεί ο Αμύντας θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο του Κώστα Σορώτου, του προπονητή που έχει συνδεθεί επί σειρά ετών με το σύλλογο του Υμηττού. Συνολικά 11 χρόνια έχει περάσει από την προπονητική καριέρα του στον Αμύντα ο Κώστας Σορώτος, συνεπώς το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα για τον έμπειρο κόουτς.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται επίσης η αναμέτρηση του Εσπέρου ΑΟΠΑ με το Κορωπί στην Πάτρα, δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και αναζητούν πάση θυσία τη νίκη. Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Κορωπίου θα κάνει μάλιστα ο Αλέκος Δάγλας, φιλοδοξώντας να αλλάξει το κλίμα στη νεοφώτιστη ομάδα. Το αήττητο θα επιχειρήσει να διατηρήσει στην Κρήτη το Ηράκλειο, το οποίο θα φιλοξενήσει τη μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (Κρόνος).

Από εκεί και πέρα, σπουδαίο ματς αναμένεται να γίνει στο Ιλιον μεταξύ της Ενωσης και του Φιλαθλητικού, αλλά και στον Χολαργό, όπου η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη θα φιλοξενήσει τον γειτονικό Παπάγο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ο Ιωνικός Νίκαιας θα έχει δύσκολο έργο στο Μαρούσι απέναντι στη Νίκη, ο Πανελευσινιακός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ενώ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων ο Ικαρος Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Χαλανδρίου.

Μάχες σε πολλά μέτωπα

Πολλά είναι τα αμφίρροπα παιχνίδι και στον βόρειο όμιλο. Στην Καστοριά η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα και να κάνει μία νέα αρχή απέναντι στο πάντα υπολογίσιμο Αργος Ορεστικό. Εκτός έδρας, αλλά με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους θα παίξουν οι δύο αήττητες ομάδες του βόρειου ομίλου, ο Αίολος Αστακού (στα Διαβατά με τον Ιωνικό Ιωνίας) και η ΑΕΛ (στην Ευκαρπία).

Ο ΓΣ Λάρισας δεν έχει περιθώρια ήττας από το Στρατώνι, εφόσον θέλει να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Στα άλλα τρία παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, ο Πολύγυρος θα υποδεχτεί το Αγρίνιο, το Ανατόλια θα προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3 στο γήπεδο του απέναντι στο ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, όπως και ο Ερμής Λαγκαδά με αντίπαλο τους Τιτάνες Παλαμά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

* Όλοι οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 17:00

Β’ Κλ. Ιλίου Ένωση Ιλίου-Φιλαθλητικός Πόντας-Μπούκας
Αντ. Τρίτσης Χολαργός-Παπάγος Σκούτας-Καραβίτης
Π. Αλεξιώτισσας Έσπερος ΑΟΠΑ-Κορωπί Αναστόπουλος Α.-Νάστος
2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου Νίκη Αμαρουσίου-Ιωνικός Ν. Παπαφωτίου-Στρέμπας
Δύο Αοράκια Ηράκλειο-Κρόνος Λιότσος-Καρακάσης
Ν. Σμύρνης Ίκαρος Ν. Σμ.-Προμηθέας Χαλ. Αναστασίου-Καλογερόπουλος Φ.
Β’ Ελευσίνας Πανελευσινιακός-Εργοτέλης Κυριακόπουλος-Φάκαρος
Υμηττού Αμύντας-Πανιώνιος Τσαρούχα-Σπυρόπουλος Σπ.

2ος όμιλος

* Όλοι οι αγώνες έχουν ώρα έναρξης στις 17:00

Ιωνίας Διαβατών Ιωνικός Ιωνίας-Αίολος Αστακού Παργιανόπουλος-Ζαχαρής
Πολυγύρου Πολύγυρος-Αγρίνιο Φακίτσας-Ξέρας
Ανατόλια Ανατόλια-ΕΑΚ Θεσσαλονίκης Τζίμα-Σιταρίδης
Ευκαρπίας Ευκαρπία-ΑΕΛ Ευφραιμίδης-Παπαδόπουλος Θ.
Λαγκαδά Ερμής Λαγκαδά-Τιτάνες Παλαμά Ελευθεριάδης-Ταρενίδης Κ.
Καστοριάς Καστοριά-Άργος Ορεστικό Σιμητόπουλος-Τσιρτσιμάλης
Νεάπολης ΓΣΛ 1928-Στρατώνι Λόρτος-Κοϊμτζόγλου