Την αυλαία της 12ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο Νότου ανοίγει το μεσημέρι της Κυριακής η αναμέτρηση ανάμεσα στη λαβωμένη Γέρα και το Παλαιό Φάληρο. Οι γηπεδούχοι, θέλοντας να δώσουν ένα τέλος στη φθίνουσα πορεία τους, θα παλέψουν σκληρά για τους δύο βαθμούς, ώστε να πάρουν  βαθμολογική ανάσα.

Στις 17:00, ο Σπόρτιγκ και η Χαλκίδα θα έρθουν αντιμέτωποι στα Πατήσια, όπου και αναμένεται πολύ δυνατό παιχνίδι. Η ανανέωση είναι το πρώτο μέλημα και των δύο ομάδων, ωστόσο οι γηπεδούχοι θέλουν να χτυπήσουν κάθε ματς ξεχωριστά, παρά την χαμηλή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται. Με την ψυχολογία να βρίσκεται σε καλό επίπεδο και τον πάντα δυναμικό του κόσμο παρών, οι “μπλαουγκράνα” θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ευβοϊκός σύλλογος.

Στις 11 νίκες θέλει να φτάσει το Ηράκλειο στο Λίντο, κόντρα στη μαχητική Λιβαδειά, ενώ ο πρωτοπόρος Φιλαθλητικος ταξιδεύει στη Χαλκίδα και στην Εξω Παναγίτσα έχει στόχο να… παραμείνει εκεί που βρίσκεται. Στο Ψυχικό, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα δυο πολύτιμους βαθμούς.

Τέλος λίγο αργότερα (20:00) ο ουραγός Ίκαρος Ικαρίας θα υποδεχτεί τον ψυχολογικά ανεβασμένο Εργοτέλη, ο οποίος μετά τα σπουδαία θετικά αποτελέσματα θέλει ακόμα ένα διπλό και μαζί του τη βαθμολογική ανύψωση ώστε να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ηράκλειο – ΑΕ Λιβαδειάς (Λίντο, 17:00)
Αργοναύτης Τριγλίας – Ένωση Ιλίου (Ραφήνας, 17:00)
Έξω Παναγίτσα – Φιλαθλητικός (Χαλκιά-Ανάστ., 17:00)
Ψυχικό – Ιωνικός ΝΦ (Π. Ψυχικού, 17:00)
Σπόρτιγκ – Χαλκίδα (Σπόρτιγκ, 17:00)
Ίκαρος Ικαρίας – Εργοτέλης (Αγ. Κηρύκου, 20:00)
Παπάδος Γέρα – Π. Φάληρο (Νεάπολης Μυτιλήνης, 12:00)