Δομπρογιάννης: «Νιώθω όμορφα που επέστρεψα»

Η Δάφνη Δαφνίου φιλοξενεί αύριο (30/11, 17:00) τον πρωτοπόρο, Χαρίλαο Τρικούπη και ο Σάκης Δομπρογιάννης μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας για την ευρεία νίκη επί του Τρίτωνα, την αήττητη ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και την δική του επιστροφή στο Χαϊδάρι.

Ο ταλαντούχος Forward αναφέρθηκε, αρχικά, στο ματς στο Κλειστό του Στρέφη: «Η νίκη κόντρα στον Τρίτωνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο σε μια «καυτή» έδρα, όπως αυτή του Τρίτωνα, αλλά με την συγκέντρωση την οποία είχαμε στο παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη με αυτή τη διαφορά».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον αυριανό αντίπαλο: «Ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Είναι πολύ γεμάτη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς με «όπλο» την έδρα μας θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε το σερί του».

Ολοκληρώνοντας, ο διεθνής με την Εθνική Νέων μίλησε για τον δανεισμό του από το Περιστέρι: «Νιώθω όμορφα που επέστρεψα στην Δάφνη γιατί το περιβάλλον ειναι οικείο για μένα και όλη η ομάδα είναι πραγματικά μια καλή παρέα»!