Δράση… εκτός παρκέ το πρωί της Κυριακής για τον ΒΑΟΛ

Αγωνιστική δράση μπορεί να μην έχει την προσεχή Κυριακή ο ΒΑΟΛ, έπειτα από την απόφαση του Άρη Πετρούπολης να μην μεταβεί στη Χίο, ωστόσο στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού δεν θα μείνει… αδρανές το πρωί της Κυριακής. Ο ΒΑΟΛ έχει προγραμματίσει να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τον σύλλογο να καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να τιμήσουν την εκδήλωση, αλλά και εκείνους που έχουν προγραμματίσει οι διοικούντες τον ΒΑΟΛ Χίου να βραβεύσουν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Την Κυριακή 25/02 θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ο ΒΑΟΛ Χίου. Στις 11:00 το πρωί ο Βούρειος καλεί τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια γιορτή των πρωταθλητών Αιγαίου που πέρα από την ευλογία της βασιλόπιτας περιλαμβάνει και την απονομή τιμητικών διακρίσεων και επάθλων σε ομάδες και άτομα που ξεχώρισαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ξεχωριστή θέση στις απονομές έχουν τα ειδικά βραβεία του ΒΑΟΛ Χίου το “8ο Ειδικό Βραβείο Καπετάν Στρατής Ματσέλας” και το “3ο Ειδικό Βραβείο Θοδωρής Τριπολίτης” που θα δοθούν σε αθλητές του Βούρειου.

Φυσικά δεν θα λείψουν οι τιμητικές διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ Χίου αλλά και των τμημάτων Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής αλλά και κάποιες διακρίσεις έκπληξη… Η εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Βούρειο και φυσικά η παρουσία όλων θα δώσει ιδιαίτερη χαρά στους διοργανωτές. Κυριακή 25/2 λοιπόν έχουμε, πίτα στις 11:00 στο Βούρειο”.

.
Διαβάστε ακόμη…