Δρόσος: «Να φτάσει ο Χολαργός όσο πιο το ψηλά γίνεται!»

drososΟ Χολαργός ετοιμάζεται να δώσει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στην Α2 (φιλοξενεί την ΑΕΛ) και με προσωπική του δήλωση ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Δρόσος αναφέρει: 

«Το ταξίδι της ομάδας μας στην όλοι Α2 ξεκίνησε και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Εχουμε πολλή όρεξη και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να φτάσει ο Χολαργός όσο πιο το ψηλά γίνεται! Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι πράξαμε καλύτερο δυνατό, ενισχύοντας την ομάδα μας, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Βέβαια, επειδή ουσιαστικά μιλάμε για ένα νέο σύνολο με πολλά νέα πρόσωπα, χρειάζεται υπομονή αλλά και η στήριξη του κόσμου του προαστίου με την παρουσία του στο γήπεδο.

Τα μηνύματα που παίρνουμε μέχρι τώρα είναι θετικά, καθώς αντιλαμβανόμαστε ότι ο κόσμος της πόλης μας, αγκαλιάζει την πολύ σημαντική προσπάθεια που γίνεται. Κι αυτό, μας δίνει την απαραίτητη ώθηση για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω την δημοτική αρχή για την στήριξη της. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο ιστορικό, πρώτο, εντός έδρας παιχνίδι της στην Α2».