arion ptolemaidas_logoΟ Γιάννης Μαλούτας έκανε την αρχή στο μεταγραφικό καλοκαίρι του Αρίων και έπεται εξίσου ενδιαφέρουσα συνέχεια. Το νέο μέλλος της ομάδας έχει ύψος 1.83, θα ενισχύσει την περιφέρεια της αγωνιζόμενος ως πλεϊ μεϊκερ ενώ προέρχεται από τον Λασσάνη Κοζάνης.

Επόμενος στόχος, είναι ένα τριάρι και ήδη προπονητής και διοίκηση βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έναν νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή. Το ταλέντο, ο νεανικός ενθουσιασμός και η φιλοδοξία, είναι άλλωστε από τα βασικά στοιχεία που θέλει να έχει στην ομάδα του ο έμπειρος τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης. Στον Αρίων ενδιαφέρονται επίσης και για έναν καλό σέντερ ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με τους παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν στο σωματείο της Πτολεμαϊδας την προηγούμενη αγωνιστική και την έφεραν και πάλι στην Γ΄ Εθνική.

Το κύριο μέλημα όλων στους νεοφώτιστους είναι να διατηρήσουν τον βασικό «κορμό» καλαθοσφαιριστών και με την ενίσχυση του νέου «αίματος» να μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα αξιόπιστο και δυναμικό σύνολο με αρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η συνεργασία τα τελευταία δύο χρόνια πάντως της τριπλέτας, διοίκησης τεχνικής ηγεσίας, αθλητών ήταν πολύ αποτελεσματική αφού το σχέδιο τους στον Αρίων ήταν να μπορέσουν να πετύχουν σε δύο χρόνια την άνοδο και τα κατάφεραν. Τώρα στην πρώτη τους χρονιά ξανά στη Γ΄ Εθνική μετά από δεκαέξι χρόνια απουσίας, όπως αναφέρει και ο έμπειρος τεχνικός, έχουν νέο όραμα μπροστά τους και αυτός μάλιστα ήταν ένας από τους λόγους που οι δύο πλευρές ανανέωσαν ην συνεργασία τους και για την νέα αγωνιστική περίοδο.