Δυναμώνει με Δενδρινό ο Δούκας

Οι κινήσεις στον Δούκα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με τα «Εκπαιδευτήρια» να πραγματοποιούν ακόμα μία μεταγραφή. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δενδρινό ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με το Κορωπί. 

Η ανακοίνωση:

«Σε μια ακόμα μεταγραφή ουσίας προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα έφερε στις τάξεις της έναν ακόμα εξαιρετικό αθλητή. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δενδρινό που συμφώνησε να γίνει και αυτός κάτοικος Αμαρουσίου και θα αποτελέσει μια ακόμα αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια των “μπλε”.

Την περσινή σεζόν ο Κωνσταντίνος Δενδρινός αγωνίστηκε στο Κορωπί, έχοντας σε 29 παιχνίδια μέσο όρο 7,3 πόντους και 39 τρίποντα ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Απόλλωνα Αθηνών, Παγκράτι, Ασπίδα Ξάνθης και Ελευθερούπολη.

“Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ”

Στις δηλώσεις του λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΣΕΔ, ο Κωνσταντίνος Δενδρινός υποστήριξε: “Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι αρχικά να γίνουμε μια πραγματική παρέα που θα δουλεύει σκληρά και θα εμπνέει υγεία… Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά προκειμένου όλη η ομάδα να αφήσει θετικό στίγμα μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Οι συνθήκες στον ΑΣΕΔ είναι ιδανικές και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δίνοντας τα πάντα στο παρκέ. Και στο τέλος, η επιτυχία θα είναι ομαδική…»

O ΑΣΕΔ καλοσωρίζει τον Κωνσταντίνο Δενδρινό στην «οικογένεια» του και του εύχεται νίκες και επιτυχίες».