Δυναμώνει με Λυμπέρη ο ΚΑΟΚ

Η δημιουργία του νέου ρόστερ έχει ξεκινήσει στον ΚΑΟΚ με τους κορίνθιους να πραγματοποιούν ακόμα μία προσθήκη, αυτή του Δημήτρη Λυμπέρη, ενισχύοντας με αυτήν την κίνηση τη ρακέτα της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«ΚΑΟΚ και… ο Δημήτρης Λυμπέρης!

“Εμπειρία” προσθέτουμε στο ρόστερ της φετινής χρονιάς επιλέγοντας έναν παίχτη που διαθέτει ικανότητα κυρίως όμως γνώση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Λυμπέρης, ο 33χρονος φόργουορντ, έρχεται στην Κόρινθο μετά την θετική κατάληξη των συνομιλιών που προηγήθηκαν, ως ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ που φτιάχνει ο Κώστας Ρουμελιώτης για τη νέα αγωνιστική σεζόν που σύντομα ξεκινά.

Ο Δημήτρης έχει αγωνιστεί στον ΕΣΠΕΡΟ Α.Ο.Π.Α όπου και πρωταγωνίστησε στην άνοδο της ομάδας από την Γ’ Εθνική στην στην Απολλωνιάδα, τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τον Κεραυνό Αιγίου όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ από τα 6,75 με 64 τρίποντα στον όμιλο του Νότου , τον Κένταυρο αλλά και τον ΑπόλλωναΠατρών στην Α1 και Α2, μαζί με τον “δικό μας” Σταύρο Δανιήλ -σήμερα Γενικό Αρχηγό του ΚΑΟΚ- που γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες αλλά και τον τρόπο που μπορεί να ενισχύσει ο Δημήτρης την ομάδα στις φετινές της υποχρεώσεις.

Την περσινή χρονιά φόρεσε τα χρώματα της Αχαγιάς 82, από την Παρασκευή “ντύθηκε” στα χρώματα του ΚΑΟΚ!

Δημήτρη καλωσόρισες!»