Δυναμώνει με Πουλιανίτη ο Πανσερραϊκός

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερραίων απέκτησε τον 21χρονο Μάριο Πουλιανίτη (1999, 1.90μ.), ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι στη Β’ Εθνική με τον Αίαντα Ευόσμου, με τον οποίον σημείωσε 207 πόντους σε 21 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύναμη πυρός στην περιφέρεια

– Ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή ενίσχυσης του δυναμικού του, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αφού με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην πόλη μας ο Μάριος Πουλιανίτης (21 ετών, 1,90μ., combo guard) για να «δυναμώσει» σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας!

– Ο νεαρός, ταλαντούχος και φιλόδοξος καλαθοσφαιριστής που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι είναι γόνος μπασκετικής οικογένειας και έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα στην Ακαδημία «Αστέρια» με την οποία διακρίθηκε στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.. Από το 2017 έως και πέρυσι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής φορώντας κατά σειρά τη φανέλα του Ανατόλια, της Γέφυρας και του Αίαντα Ευόσμου.

Στον Αίαντα, όπου είχε συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια και αναδείχθηκε 3ος σκόρερ με μ.ο. 10 πόντων και συνολικά 25 τρίποντα, συνεργάστηκε άψογα με τον προπονητή μας κ. Στέργιο #Ποργιόπουλο, ο οποίος και εισηγήθηκε άμεσα την απόκτησή του, γνωρίζοντας πως ο Πουλιανίτης είχε ήδη προτάσεις από ομάδες υψηλότερων κατηγοριών.

Μάριε, καλωσόρισες στη μεγάλη «οικογένεια» του ιστορικού Πανσερραϊκού! Σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με το «λιοντάρι» στο στήθος!».