Δυνατά και ανταγωνιστικά παιχνίδια

basketball_sΧωρίς κανένα μεγάλο ντέρμπι  θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική. Μία στροφή, πριν από την διακοπή, λόγω Πάσχα, οι πρωτοπόροι καλούνται να ξεπεράσουν τα εμπόδια των αντιπάλων τους και να συνεχίσουν να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για την άνοδο. Το  ρεπό της αγωνιστικής  έχει το Ψυχικό, το οποίο παίρνει με 20-0 το ματς με τον Ηλυσιακό.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΟΦΗ (Λιβαδειάς, 17:00)

Δυνατό αναμένεται το παιχνίδι στη Λιβαδειά με την ομάδα του Νίκου Οικονόμου να αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ.  Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την ένατη συνεχόμενη νίκη τους μ. Από την άλλη, οι κρητικοί έχουν αποδείξει πως μπορούν να χτυπήσουν κάθε παιχνίδι και αυτό σκοπεύουν να κάνουν κόντρα στη Λιβαδειά με στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Λευκάδας, 17:00)

Ένα παιχνίδι το οποίο έχει φαβορί. Η Δόξα θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα σ τον Ερμή Λαγκαδά να πάρει τη νίκη που θα τη διατηρήσουν στο παιχνίδι της ανόδου.  Οι φιλοξενούμενοι πλέον θα αγωνιστούν με στόχο μία ανταγωνιστική εμφάνιση.

ΛΑΥΡΙΟ – ΑΕΤΟΣ (Λαυρίου, 17:00)

Δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους αναμετρούνται στο Λαύριο. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη έχουν αποδείξει πως τα προβλήματα απουσιών καυτά τη διάρκεια της προετοιμασίας (αμφίβολος είναι ο Παγώνης), δεν τους σταματούν. Κόντρα στον Αετό θα αγωνιστούν για τους δύο βαθμούς που θα τους διατηρήσει σε τροχιά ανόδου. Όμως, ο Αετός μάχεται για τη σωτηρία του γι΄αυτό και θα παλέψει μέχρι τέλους γι το «διπλό» που θα τον φέρει «αγκαλιά» με τον στόχο του.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τρίπολης, 17:00)

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη δεύτερο προνομιούχο θέση θέλει κόντρα στον Φίλιππο ο Αρκαδικός. Η ομάδα της Τρίπολης αναμένεται να παραταχθεί απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της καθώς το μόνο που δεν επιθυμεί είναι εκπλήξεις που θα της στοιχίσουν. Η Βέροια των πολλών προβλημάτων, εκτός είναι ο Δεληγιώρης, ενώ η προετοιμασία έγινε με πολλές απουσίες, θα παλέψει για μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΚΑΒΑΛΑ (Μετς, 17:00)

Δύσκολη έξοδο στο Μετς έχει η Καβάλα καθώς κόντρα στο Παγκράτι θα παλέψει για τη νίκη που θα της δώσει και μαθηματικά την άνοδο. Όμως, το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν αναμένεται αφού οι «ροσονέρι» μπορούν να πάρουν κάθε παιχνίδι και πολύ περισσότερο όταν παίζουν στην έδρα τους.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Ιβανώφειο, 17:00)

Ο Ηρακλής στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβνώφειο,  δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό καθώς «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία. Όμως, ο Εθνικός, ο οποίος θα ταξιδέψει χωρίς τον Τζιάλλα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στοχεύουν στην κατάκτηση της υψηλότερης θέσης.