Δυνατά τεστ για τους πρωτοπόρους

dyo aorakiaΔοκιμασίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τους δύο πρωτοπόρους. Ο Πανιώνιος και ο Δούκας δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση σε Αστακό με τον Αίολο να υποδέχεται τον Αμύντα, αλλά και στα Πεύκα, όπου Μαχητές και Χολαργός θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΟΥ – ΑΜΥΝΤΑΣ (ΔΑΚ Βόνιτσας, 17:00)

Δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο Αίολος με όπλο τη δυναμική της έδρας θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ΄έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Αμύντας από την άλλη προέρχεται από μία καλή εμφάνιση και θα επιδιώξει κάτι ανάλογο ώστε να πάρει το «διπλό» απέναντι σ΄ένα φαβορί. Όπως και να έχει αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυναμικές ομάδες.

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΔΑΚ Πεύκων, 17:00)

Μαχητές όνομα και πράγμα και πολύ περισσότερο όταν αγωνίζονται στα Πεύκα. Οι γηπεδούχοι σ΄ένα δύσολο παιχνίδι για αυτούς να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σ΄ένα πληγωμένο αντίπαλο. Όμως, το… θηρίο όταν πληγωθεί γίνεται επικίνδυνο γι΄αυτό και ο Χολαργός ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο και αυτός το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του ανεβάσει και το ηθικό εν όψει της συνέχειας.

ΑΕΛ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Νεάπολης, 17:00)

Με ανεβασμένο ηθικό μετά το «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής και με απόλυτη συγκέντρωση αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΛ ώστε να κατακτήσει το τρίτο της θετικό αποτέλεσμα σε ισάριθμους αγώνες. Ο αντίπαλος όμως, μόνο εύκολος δεν είναι καθώς ο Αρκαδικός δεν έχει… γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης γι΄αυτό και στοχεύει σε μία δυναμική εμφάνιση που θα το επιτρέψει το κάτι καλύτερο. Αμφίβολος για τους γηπεδούχους παραμένει ο Καρατάσιος (ψύξη).

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΓΣΛ (Ιβανώφειο 16:00)

Στον Ηρακλή δεν… χωρούν γκέλες γι΄αυτό και οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή γνωρίζουν πως πρέπει να κάνουν καλά, πως πρέπει να ξεπεράσουν τα προβλήματα της προετοιμασίας για να πάρουν τους δύο βαθμούς και να κάνουν το τρία στα τρία. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστούν οι Γκαγκαλούδης και Καλαϊτζίδης. Από την άλλη, ο ΓΣΛ έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά και να «κλέψει» ένα σημαντικό «διπλό».  Εκτός για τους φιλοξενούμενους είναι ο Τσούμας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΔΟΥΚΑΣ (Δύο Αοράκια, 17:00)

Ισως και το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το Ηράκλειο καλείται να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής για να κρατήσει απόρθητη την έδρα του. Αμφίβολος στον αγώνα παραμένει ο Πάλλης, του οποίου και έχει τοποθετεί νάρθηκας στο δάχτυλο του χεριού. Δύσκολη δοκιμασία περιμένει από την άλλη τον Δούκα ο οποίος για να παραμείνει στην κορυφή καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των κρητικών , ενώ στα θετικά για τον Σάββα Συμεωνίδη είναι ότι κατεβαίνει στην Κρήτη έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

ΠΑΓΡΑΤΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Ακόμα μία εντός έδρας νίκη θα επιδιώξει να πάρει το Παγκράτι, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θηρών, με τους  «ροσονέρι» να έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι και ικανοί να κάνουν… ζημιά. Αυτή, θέλει να αποφύγει και ο Εθνικός ώστε να πάρει ένα σημαντικό «διπλό», φτάνοντας  παράλληλα τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

ΨΥΧΙΚΟ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ψυχικού, 17:00)

Δύο ήττες μετρά το Ψυχικό, το οποίο θα προσπαθήσει να βάλει… φρένο στις ήττες και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση καθώς ο αντίπαλος είναι το φαβορί για την άνοδο. Ο Πανιώνιος δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το να φύγει αλώβητος από τα βόρεια προάστια και να κάνει το τρία στα τρία, όντας αήττητος.

ΚΑΒΑΛΑ –ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Καλαμίτσα, 17:00)

Ακόμα μία ανταγωνιστική εμφάνιση θα επιδιώξει η Καβάλα που θα της επιτρέψει να κάνει το κάτι παραπάνω απέναντι σ΄ένα δυνατό αντίπαλο. Όμως, ο Φάρος αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους για το αήττητο που θα τον τον διατηρήσει στο κλαμπ των αήττητων.