Δυνατή μάχη στην Τρίπολη

arkadikos-ghpedoΤο παιχνίδι της Τρίπολης ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Εθνικό είναι εκείνο που κεντρίζει τα βλέμματα για την 8η αγωνιστική. Δύο δυνατές ομάδες θα παλέψουν για τους δύο βαθμούς, με τους γηπεδούχους όμως, να καίγονται περισσότερο για τη νίκη. Από εκεί και μετά, δυναμικό αναμένεται το ματς στη Λευκάδα και το Ιβανώφειο, ενώ το Λαύριο και Ψυχικό θα παλέψουν να κρατήσουν το αήττητο της έδρας. 

ΨΥΧΙΚΟ – ΟΦΗ (Ψυχικού, 17:00)

Το αήττητο στο γήπεδο του θέλει να διατηρήσει το Ψυχικό που έχει κερδίσει και τους τρεις αγώνες του με περισσότερους ή οκτώ πόντους διαφορά. Αντίπαλος του θα είναι ο ΟΦΗ, που μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες χρειάζεται επειγόντως μία νίκη. Το ερώτημα είναι πως θα ανταποκριθούν οι Κρητικοί, που «δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση», κατά τον Φώτη Τακιανό…

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Λιβαδειάς, 17:00)

Με ανεβασμένο ηθικό η Λιβαδειά, υποδέχεται τον Ερμή Λαγκαδά με στόχο να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της που θα της δώσει επιπλέον “ανάσα”. Ομως, ο ανανεωμένος, μετά την έλευση του Δημήτρη Μύθου, Ερμή φιλοδοξεί να πετύχει το «διπλό» που θα τον τονώσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. 

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΕΤΟΣ (Λευκάδας, 17:00)

Εχοντας τον Βαγγέλη Ζιάγκο στο τιμόνι, η Δόξα θέλει να φανεί περισσότερο αποτελεσματική, ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Ο Αετός από την άλλη, θα παλέψει σε μία δύσκολη έδρα με στόχο να κάνει ακόμα μία δυναμική εμφάνιση που θα του δώσει τη δυνατότητα να κλέψει το «διπλό».  

ΛΑΥΡΙΟ – ΦΙΛΙΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  (Λαυρίου, 17:00)

Το πρωτοπόρο Λαύριο υποδέχεται τον Φίλιππο με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μέσα στο σπίτι του συνηθίζει να κάνει καταιγιστικές εμφανίσεις, χωρίς να αφήνει περαιτέρω περιθώρια στον αντίπαλο. Ο Φίλιππος όμως, έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, θέλει να αντιδράσει και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και τι καλύτερο από μία εκτός έδρας νίκη. 

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μετς, 17:00)

Το Παγκράτι τις τελευταίες αγωνιστικές έχει αποδείξει τη δυναμική του. Οι «ροσονέρι» απέναντι στον Ηλυσιακό αναμένεται να έχουν εύκολο έργο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κάνουν μία καλή εμφάνιση. 

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ  (Ιβανώφειο, 17:00)

Ο Ηρακλής για ακόμα μία φορά θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του. Αυτή τη φορά, ο «γηραιό», υποδέχεται την Καβάλα, η οποία μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τον Αρκαδικό,  έχει πάρει τα… πάνω της. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας… πάθει (σ.σ. πέρυσι ηττήθηκαν  στο αδειο Ιβανώφειο) πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσουν στην πρώτη θέση. 

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Τρίπολης, 17:00)

Αρκαδικός και Εθνικός θα μονομαχήσουν στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η νίκη για τους γηπεδούχους είναι μονόδρομος καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει πίσω από τους ανταγωνιστές του. Ο Εθνικός αναμένεται να παραταχθεί απόλυτα συγκεντρωμένος με στόχο να πάρει δύο βαθμούς που θα τον διατηρήσουν στην  κορυφή της βαθμολογίας.