Δυσαρέσκεια στο Αγρίνιο για την απόφαση του Ηρακλή Κοζ.

ao agriniou-periklis germanosΗ απόφαση του Ηρακλή Κοζάνης να μην αγωνιστεί στο Αγρίνιο μπορεί να δίνει ξεκούραστα τους βαθμούς της νίκης στους αγρινιώτες, παράλληλα όμως έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γηπεδούχους. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Η ομάδα του Αγρινίου παραμένει στο… κυνήγι της 3ης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η Καστοριά. Την Κυριακή η Καστοριά αντιμετωπίζει τον 2ο Αίολο Αστακού και σε περίπτωση ήττας της, ο συντελεστής πόντων θα καθόριζε ποιά εκ των Καστοριά ή Αγρίνιο θα καταλάμβανε την 3η θέση, καθώς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οι δύο “διεδκικητές” έχουν από μία νίκη με τη διαφορά στο +5.

Την απόφαση του Ηρακλή Κοζάνης να μην κατέβει ν΄ αγωνιστεί, δεν την είδαν και με τόσο θετικό “μάτι” στο Αγρίνιο, με τον πρόεδρο μάλιστα του συλλόγου Περικλή Γερμανό να σχολιάζει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “”Μπράβο” στον Ηρακλή Κοζάνης που όλη την εβδομάδα έλεγε πως θα έρθει να παίξει και ξαφνικά παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα. Ο αγώνας της Κυριακής με την Κοζάνη αναβάλλεται και η ομάδα μας θα παίξει φιλικό παιχνίδι στις 17.00 με ομάδα του νομού”…
Τώρα όσον αφορά τον αντίπαλο, υπάρχει μία σκέψη να παίξουν με τον πρωταθλητή ΕΣΚΑΒΔΕ Χαρίλαο Τρικούπη, αλλά στο “πλάνο” υπάρχει και η συμπολίτισσα ΓΕ Αγρινίου.