Δωρεάν είσοδο σε μαθητές στην Καβάλα

Για τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς ετοιμάζονται στην Καβάλα καθώς την Τετάρτη (27/4) υποδέχονται τους Μαχητές σ΄ενα παιχνίδι που θα καθορίσει ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play out. 

Εν όψει αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης, οι «Αργοναυτες» θα έχουν για ακόμα ένα παιχνίδι δωρεάν είσοδο στους μαθητές της πόλης, ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Μαθητές και μαθήτριες από ε ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC», το ερχόμενο Σάββατο 29 Απριλίου, με αντίπαλο την ομάδα «ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ» στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Υπενθυμίζουμε ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για τη διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σχολείων της πόλης σε κάθε αγώνα εντός έδρας».

«Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:

  • Γενική είσοδος: 5 ευρώ
  • Ανατολική εξέδρα φιλοξενουμένων: Μαθητές ΟΛΩΝ των  Σχολείων της Καβάλας – Αθλητές Ακαδημίας: ΔΩΡΕΑΝ
  • Συνοδοί μαθητών-αθλητών Ακαδημίας: 5 ευρώ
  • Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ».